Nathan Ballingrud: Szörnyvidék - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Nathan Ballingrud: Szörnyvidék

Nathan Ballingrud: Szörnyvidék

Rövid leírás:
A számos díjra jelölt, nagysikerű és a Hulu által a képernyőkre adaptált Szörnyvidék idén végre nálunk is megjelent az Agave Könyvek jóvoltából. Balli

Blogturné Részletek





Kiadó: Agave Könyvek

Fordító: Beke Cz. Zsolt, Benkő Ferenc, Huszár András, Horváth Norbert, Juhász Viktor, Pék Zoltán

Műfaj: horror, antológia

Terjedelem: 256 oldal

Nathan ​Ballingrud első novelláskötete az emberi psziché sötét zugaiba invitálja az olvasót, egyszerre felvillanyozó és megrázó élmény. A történetek szörnyekről szólnak: igaziakról és a képzelet szülötteiről, a bennünk létezőkről és a külvilágban jelen lévőkről. Néha szülők, máskor szeretők arcát viselik, vagy éppen a miénket. Olykor a szeretet hajtja őket a legvégsőkig, hogy megváltást nyerjenek, vagy valami örökre eltörjön bennük. Mindannyian a legmagányosabb pillanatukból próbálnak menekülni, hol saját maguk, hol valami más borzasztó dolog elől.

Ballingrud prózája erőteljes és ellenállhatatlan. A Szörnyvidék a 2013-as megjelenését követően hatalmas kritikai sikert aratott, a modern horror új kiválósággal gyarapodott. A kötet megkapta a Shirley Jackson-díjat, és jelölték a Bram Stoker-, World Fantasy- és British Fantasy-díjakra is, miközben a Hulu adaptálja képernyőre a novellákat.

„Egy jó horror nem csupán megmarad az emlékezetedben, hanem sokáig kísért. Ballingrud írásai mind ilyenek, érzelmi gyomrosokkal sorozzák az olvasót. Borzasztó kétségek és rémek uralják a novellákat, ám gyakran pont a természetfelettitől kell kevésbé tartani.”
– Arkham Digest



A számos díjra jelölt, nagysikerű és a Hulu által a képernyőkre adaptált Szörnyvidék idén végre nálunk is megjelent az Agave Könyvek jóvoltából. Ballingrud kötete nem csak a szörnyek világába, de az emberi elme legsötétebb bugyraiba invitál bennünket széles vigyorral az arcán. Tarts te is bloggereinkkel és játssz velünk, hogy a turné végén tiéd lehessen a novelláskötet egy példánya!

Nyereményjáték

Ballingrud novelláskötete bővelkedik a legkülönfélébb szörnyekben, ami nem is csoda, hiszen Amerika a legjobb táptalajt biztosítja számos kultúra mitológiájának. Ezúttal a leírások alapján az egyes népcsoportok saját szörnyeit kell megneveznetek és beleírnotok a Rafflecopter doboz megfelelő helyére!


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



0 Reviews:

Post Your Review