Nógrádi Gábor: A csere - Adam és David - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 ifjúsági Móra Kiadó Nógrádi Gábor
Nógrádi Gábor: A csere - Adam és David

Nógrádi Gábor: A csere - Adam és David

2020 ifjúsági Móra Kiadó Nógrádi Gábor
Rövid leírás:
Nógrádi Gábor legújabb ifjúsági regényében egy modern köntösbe bújtatott Koldus és királyfi-történetet olvashatunk...

Blogturné Részletek

 Kiadó: Móra Könyvkiadó, 2020
Műfaj: ifjúsági regény
Terjedelem: 316 oldal

Fülszöveg: A tizenhat éves Adam anyjával és húgával a tenger mellett egy menekülttáborban él. A fiú a kikötőben dolgozik, és mint minden kamasz – és mint minden szegény – jobb életről álmodozik. Amikor beúszik a tengerbe, hogy közelebbről lássa egyik vágyálmát, az elnöki jachtot, találkozik Daviddal, az Elnök fiával. Kiderül, hogy a megszólalásig hasonlítanak egymásra. Hogyan lehetséges ez?
Szerepet cserélnek. David üldözött menekült lesz, Adam pedig az Elnök – széltől is óvott – fia. És a meg nem nevezett, távoli ország diktatúrájában elkezdődik egy izgalmas történet, amelynek előképét Mark Twain Koldus és királyfi című regényéből ismerhetjük.
Nógrádi Gábor harmincadik ifjúsági könyve ugyanolyan lebilincselő és szívszorító, ugyanakkor szórakoztató olvasmány, mint eddigi regényei a Gyerekrablástól a PetePitéig.

 

Nógrádi Gábor legújabb ifjúsági regényében egy modern köntösbe bújtatott Koldus és királyfi-történetet olvashatunk, mely amellett, hogy szórakoztató, nagyon fontos és aktuális témákkal foglalkozik. Tartsatok három bloggerünkkel a kötet blogturnéján, és nyerjétek meg a Móra Könyvkiadó által felajánlott példányt!

Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunk során Nógrádi Gábor korábbi ifjúsági regényeit vizsgáljuk meg tüzetesebben. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a regény címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review