Sárközi Judit: Postás Palkó - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Kalliopé Kiadó mesekönyv
Sárközi Judit: Postás Palkó

Sárközi Judit: Postás Palkó

2020 Kalliopé Kiadó mesekönyv
Rövid leírás:
A Kalliopé Kiadónál nemrég megjelent Sárközi Judit Postás Palkó című mesekönyve. A turné végén ti is nyerhettek egy példányt belőle.

Blogturné Részletek

 




Kiadó: Kalliopé

Műfaj: mesekönyv

Terjedelem: 211 oldal

Csatlakozzatok Palkóhoz, és fedezzétek fel a postáskodás örömeit! Ismerkedjetek meg barátaival, Mentős Misivel, Rendőr Robival, Tűzoltó Tomival és a kis Misuval, aki temperamentumával mozgásban tartja főhőseinket és számtalan kalandot élnek át együtt. Tudjátok, hogy mi a Postagalamb Olimpia? Van valami törvény arra, hogy a kutyáknak utálniuk kell a postásokat? Kényelmes az egyenruha? Menthet életet egy figyelmes postás? A válaszokat megtudhatjátok Sárközi Judit maga illusztrálta bűbájos meséiből.
 



A Kalliopé Kiadónak köszönhetően nemrég megjelent Sárközi Judit Postás Palkó című mesekönyve, amely bepillantást enged a postások munkásságába, életébe, hétköznapjaikba. Ezúttal három bloggerünk mondja el a véleményét a könyvről, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

Mivel a mesekönyv a postáséletről szól, ezért ezúttal olyan fogalmakat kell kitalálnotok, amelyek a postához kapcsolódnak. A turné minden állomásán találhattok egy rövid leírást, ki kell találnotok, hogy milyen fogalomhoz kapcsolódik, és ezt beírnotok a Rafflecopter megfelelő sorába.

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review