Corinne Giampaglia: Ella és a téli varázs - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Corinne Giampaglia Ella és a téli varázs Manó Könyvek mesekönyv
Corinne Giampaglia: Ella és a téli varázs

Corinne Giampaglia: Ella és a téli varázs

2020 Corinne Giampaglia Ella és a téli varázs Manó Könyvek mesekönyv
Rövid leírás:
Idén karácsonyra a Manó Könyvek jóvoltából egy igazán különleges mesekönyv is megjelenik, az Ella és a téli varázs. Tarts bloggereinkkel!

Blogturné Részletek



Kiadó: Manó Könyvek

Fordító: Todero Anna

Műfaj: mese

Terjedelem: 40 oldal

A kicsi Ella messze északon él, egy hegyi falucskában, ahol mindig fehér hó borítja a házak piros tetejét. Közeleg a Karácsony, a kislány családja feldíszíti a házat, ám Ella szomorú, úgy érzi, az ünnep varázsa eltűnt. Elérkezik a Szenteste, és miközben mindenki vidáman készülődik, a kislány kisurran a kertbe…

 




A Manó Könyvek jóvoltából idén egy igazán aranyos karácsonyi történetet olvashatunk Elláról, aki idén valahogy nem érzi át az ünnep hangulatát. Corinne Giampaglia meséje, a gyönyörű illusztrációk, na és persze a karácsonyi hangulat minden korosztálynak megdobogtatja a szívét, és ott a helye minden karácsonyfa alatt. Ha te is szeretnéd megismerni ezt a szép történetet, tarts bloggereinkkel, ha pedig játszol is velünk, akár meg is nyerheted a könyv egy példányát!



Nyereményjáték

Mostani játékunkban ismert karácsonyi mesekönyveket idézünk fel, méghozzá úgy hogy a borítójuk egy-egy részletét mutatjuk meg nektek. A ti feladatotok az lesz, hogy kitaláljátok, mely mesekönyvhöz tartozik a borítórészlet, és ezt beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review