Kiersten White - Slayer: Vadász - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Vörös Pöttyös YA Young Adult
Kiersten White - Slayer: Vadász

Kiersten White - Slayer: Vadász

2020 Vörös Pöttyös YA Young Adult
Rövid leírás:
Magyarországon is megjelent a Buffy, a vámpírok réme világában játszódó Slayer - Vadász című regény. A blogturnén nem csak a történetet ismerhetitek m

Blogturné Részletek

<


Kiadó:
 Könyvmolyképző

Fordító: Kerek Noémi

Terjedelem: 448 oldal

Egyvalami világos: kiválasztottnak lenni könnyű, választani viszont nehéz. Nina és az ikertestvére, Artemis közel sem hétköznapiak. De nem is lehetnek azok, hiszen a Figyelők Akadémiáján nőnek fel, ami kicsit más, mint egy megszokott bentlakásos iskola. A tiniket itt a Vadászok – a sötétség erői elleni harcra természetfeletti erővel megajándékozott lányok – vezetésére képzik. És bár az anyukája a Figyelők Tanácsának rangos tagja, Nina soha nem élte a Figyelők erőszakos életét. Ehelyett az ösztöneire hallgat, és az iskola medikusaként teremti meg a világát. Egészen addig a napig, amíg az élete örökre megváltozik. Buffynak, a híres (és hírhedt) Vadásznak hála, akit védve Nina édesapja életét vesztette, nemcsak hogy Nina a legújabb kiválasztott, hanem egyben az utolsó is. Pont. Miközben Nina a képességeit a Figyelőségre készülő Leóval együtt fejleszti, bőven van, ami lefoglalja: egy szörnyviadal, egy démon, aki boldogságot eszik, egy árnyas alak, aki folyamatosan felbukkan az álmaiban… De Nina új erőit igazán akkor teszik próbára, amikor egymás után kerülnek elő a holttestek, mert könnyen lehet, hogy egy szerette lesz a következő áldozat. A Buffy, a vámpírok réme világában játszódó eredeti történet. Igazi különlegesség a sorozat rajongóinak.
 



Végre Magyarországon is megjelent a Buffy, a vámpírok réme világában játszódó Slayer - Vadász című regény. A blogturnén nem csak a történetet ismerhetitek meg, de extra állomásokra is számíthattok, a turné végén pedig egy szerencsés megnyerheti a könyv egy példányát.

Nyereményjáték

Bár a Slayer - Vadász a Buffy, a vámpírok réme sorozat ismerete nélkül is élvezhető és érthető, de a tv-sorozat rajongói számára sok olyan utalás van, ami feldobhatja a napukat. Így a mostani játékunk során minden állomáson a tv-sorozat egy karaktréről találtok egy képet, a feladatotok pedig beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy ki látható a képen. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review