Rachel Winters: Szerelem sokadik látásra - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 chick lit General Press Rachel Winters romantikus
Rachel Winters: Szerelem sokadik látásra

Rachel Winters: Szerelem sokadik látásra

2020 chick lit General Press Rachel Winters romantikus
Rövid leírás:
Egy lány, két pasi, egy koraérett kislány és sok-sok gubanc. Felkeltettük az érdeklődésed? Ha igen, akkor kövess minket blogturnénkon, hogy megtudd, m

Blogturné Részletek




Kiadó:
 General Press

Fordító: Ács Eleonóra

Műfaj: chick lit, romantikus

Terjedelem: 400 oldal

Evie Summersnek a munkája az élete. Épp ezért igencsak felzaklatja, amikor kiderül, hogy egyhamar búcsút mondhat az állásának, hacsak nem sikerül rávennie az ügynökség legfontosabb és legnehezebben kezelhető ügyfelét, Ezra Chestert, hogy fejezze be egy hollywoodi romantikus vígjáték forgatókönyvét. A gond csak az, hogy Ezra még el sem kezdett rajta dolgozni...

Az alkotói válságba került férfi csak akkor hajlandó nekilátni az írásnak, ha az egyedülálló Evie bebizonyítja, hogy szerelembe lehet esni úgy, ahogy a filmekben. Az online társkeresést elfelejtheti; Evie csak úgy ismerkedhet össze valakivel, ahogy Harry megismerkedett Sallyvel, vagy Hugh Grant... sokakkal. Evie elszántan lát neki a feladatnak, és egyik vicces romkomjelenetből a másikba kerül. De vajon lehet olyan az élet, mint a mozikban?

 




Egy lány, két pasi, egy koraérett kislány és sok-sok gubanc. Felkeltettük az érdeklődésed? Ha igen, akkor kövess minket blogturnénkon, hogy megtudd, mit is gondolunk Rachel Winters Szerelem sokadik látásra című könyvéről. S ha velünk játszol, akkor kis szerencsével tiéd lehet a Kiadó által felajánlott nyereménykönyv.


Nyereményjáték

A történet hősnője a filmvászon romantikus komédiáit utánozva próbál szerelembe esni, ezért játékunk is némiképp a filmekhez kapcsolódik. A turné minden állomásán egy rövid leírást találtok egy-egy olyan könyvről, melynek cselekményét - kisebb-nagyobb változtatásokkal - a filmvásznon is viszont lehet látni. A ti feladatotok az, hogy kitaláljátok melyik könyvre gondoltunk, címét és szerzőjének nevét pedig írjátok be a Rafflecopter megfelelő dobozába.

Figyelem! A válaszok utólag nem módosíthatóak. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertes sorsolására kerül sor. A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review