Harcos Bálint: A medve, aki a karácsonyfában lakott - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 gyermek- és ifjúsági irodalom mesekönyv Pagony könyvek
Harcos Bálint: A medve, aki a karácsonyfában lakott

Harcos Bálint: A medve, aki a karácsonyfában lakott

2020 gyermek- és ifjúsági irodalom mesekönyv Pagony könyvek
Rövid leírás:
A Pagony Kiadó új meséje egy kislányról szól, aki karácsonyra egy állatot szeretne, de azt nem gondolja, hogy végül egy medve várja majd a fa alatt.

Blogturné Részletek





Kiadó: Pagony Kiadó

Szerző: Harcos Bálint

Illusztrátor: Agócs Írisz

Műfaj: mesekönyv

Terjedelem: 40 oldal

Liza és apu karácsonyfát vásárolnak. Liza kiválaszt egy JÓ nagyot. Apu hazacipeli. JÓ nehéz! Liza és apu feldíszítik a fát. De NAGYON furcsa hangok jönnek a fa belsejéből… Mi lehet ez? A titokra karácsony estéjén fény derül… Szívmelengető karácsonyi mesekönyv Harcos Bálinttól, Agócs Írisz csodálatos rajzaival. Liza és apu karácsonyfát vásárolnak. Liza kiválaszt egy JÓ nagyot.Apu hazacipeli.JÓ nehéz!Liza és apu feldíszítik a fát.De NAGYON furcsa hangok jönnek a fa belsejéből…Mi lehet ez?A titokra karácsony estéjén fény derül…Szívmelengető karácsonyi mesekönyv Harcos Bálinttól, Agócs Írisz csodálatos rajzaival.

 



A Pagony Kiadó legújabb brummogós karácsonyi meséje egy kislányról szól, aki karácsonyra egy háziállatot szeretett volna, de azt álmában sem gondolta, hogy végül egy medve várja majd őt a fa alatt. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

Nyereményjáték

Mostani játékunk során az állomásokon olyan könyvek fülszövegét találjátok, amelyekben a medvéké a főszerep. A feladat az, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok az adott blogon található könyv címét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Pagony Kiadó által felajánlott példány a könyvből! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 




a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review