Matthew Quick: All ​together now – A remény turnébusza - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó Matthew Quick
Matthew Quick: All ​together now – A remény turnébusza

Matthew Quick: All ​together now – A remény turnébusza

2020 ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó Matthew Quick
Rövid leírás:
Matthew Quick új, keserédes és szívmelengető ifjúsági regénnyel jelentkezik, melyből a Netflix filmet is készített.

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó, 2020
Műfaj: ifjúsági regény
Terjedelem: 328 oldal

Fülszöveg: Vajon ​a derű vagy a fájdalom diadalmaskodik?
A 17 éves Amber Appleton egy iskolabuszban lakik anyának alkalmatlan anyjával, mégis javíthatatlan optimista, aki rendszeres látogatója egy idősek otthonának, zene segítségével tanít angolra koreai nőket, és összebarátkozik egy magának való vietnámi veteránnal és annak kutyájával, de aztán olyan csapás éri, amit nem tud feldolgozni. Mély depresszióba süllyed.
Matthew Quick, a Napos oldal írója új regényében egy töretlenül pozitív lány elméjébe vezet be minket, ahol jól megfér a humor a sorscsapásokkal és a kisszerűség a nagyvonalúsággal. A könyvből a Netflix készített filmet.
Az év leglelkesítőbb, legreménytelibb regénye.
Éld meg a csodáját!

„Nagyon szerethető.” – School Library Journal
„Szinte lehetetlen nem a hatása alá kerülni.” – Publishers Weekly
„Matthew Quick regénye lenyűgöző és lelkesítő. Villámgyorsan végigolvastam a könyvet, mert Amber Appleton különleges és friss stílusa végig lekötötte a figyelmemet.” – Arlene

 

Matthew Quick új, keserédes és szívmelengető ifjúsági regénnyel jelentkezik, melyből a Netflix filmet is készített. Tarts három bloggerünkkel az All ​together now – A remény turnébusza című kötet blogturnéján, ismerd meg egy különleges fiatal lány, Amber Appleton megható történetét, és nyerd meg a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott példányt!

Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban Matthew Quick további, magyarul megjelent regényeinek címét keressük. Minden állomáson összekevertük és kiemeltük az egyik főszereplő nevének betűit, a ti feladatotok, hogy kitaláljátok a nevet, és a rafflecopter dobozba beírjátok a hozzá tartozó regény címét!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review