Cassandra Clare & Wesley Chu: A mágia vörös tekercsei - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Cassandra Clare YA
Cassandra Clare & Wesley Chu: A mágia vörös tekercsei

Cassandra Clare & Wesley Chu: A mágia vörös tekercsei

2020 Cassandra Clare YA
Rövid leírás:
Az Árnyvadász univerzum imádott párosa, Alec és Magnus végre megkapta a saját trilógiáját Cassandra Clare és alkotótársa, Wesley Chu tollából! Az első

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Kamper Gergely

Terjedelem: 416 oldal

Magnus Bane boszorkánymester és Alec Lightwood együtt utazzák be a világot. Magnus Bane csak egy jó kis vakációra vágyott Alec Lightwooddal, az árnyvadásszal – pazar európai körutazásra. Csakhogy jóformán meg sem érkeznek Párizsba, amikor előkerül egy régi barát, és híreket hoz egy Karmazsin Kéz nevű démonimádó szektáról. Egy szektáról, amit minden jel szerint Magnus alapított. Réges-régen. Viccből. Magnus és Alec Európát átszelve veszi üldözőbe a Karmazsin Kezet és titokzatos vezetőjét, mielőtt a szekta még nagyobb kárt okozna. Ha nem lenne elég baj, hogy a romantikus vakációnak lőttek, lépten-nyomon démonokba ütköznek, és már azt sem tudni, ki a barát, ki az ellenség. Miközben az igazság után kutatva egyre nehezebb helyzetbe kerülnek, Magnusnak és Alecnek jobban meg kell bíznia egymásban, mint valaha – akkor is, ha így rég rejtegetett titkok kerülnek a felszínre. Az árnyvadászok világában játszódó új trilógia első kötete. Malec a javából! Élvezd fergeteges kalandjaikat!
 

Az Árnyvadász univerzum imádott párosa, Alec és Magnus végre megkapta a saját trilógiáját Cassandra Clare és alkotótársa, Wesley Chu tollából! Az első kötetről a Blogturné Klub három bloggere mesél, és ha szerencsés vagy, meg is nyerheted a regény egy példányát.

Nyereményjáték

A mostani játékunk során csodálatos idézeteket találsz, amik Alechez vagy Magnushoz köthetőek. A feladatod, hogy beírd a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy melyik Árnyvadász regényből idézünk. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review