Tamzin Merchant: A ​Térképészek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Fantasy gyermek- és ifjúsági irodalom ifjúsági kaland kalandregény Manó Könyvek Middle grade Történelmi történelmi fantasy
Tamzin Merchant: A ​Térképészek

Tamzin Merchant: A ​Térképészek

2022 Fantasy gyermek- és ifjúsági irodalom ifjúsági kaland kalandregény Manó Könyvek Middle grade Történelmi történelmi fantasy
Rövid leírás:
Nagy örömünkre a Manó Könyvek kiadónál nemrég megjelent a tavalyi év nagy sikerének, A Kalaposoknak a folytatása!

Blogturné Részletek

Kiadó: Manó Könyvek

Fordító: Todero Anna

Illusztrátor: Paola Escobar

Műfaj: Fantasy, Kaland, Ifjúsági/Middle Grade

Terjedelem: 512 oldal

Amióta Kordélia felfedezte a titkos térképet apja távcsövének rejtett zugában, esténként London utcáit járja, hogy kiderítse, vajon melyik városrészt ábrázolja. Biztos benne, hogy az apja nem tűnt el, amikor a hajója odaveszett, és tudja, hogy a térkép elvezeti hozzá, csak rá kell jönnie a titkára. Arra persze nem számított, hogy a nyomokat követve rábukkan a Térképészek titkos társaságára, és hogy kiderül, a varázslat nem csupán a Mesterek tudománya, hanem mindenhol ott rejlik, csak meg kell tanulni észrevenni… Ám Kordélia nyomozása korántsem veszélytelen! A Mestereknek össze kell fogniuk – nemcsak azért, hogy a legifjabb Kalapos megtalálja az apját, hanem hogy megmentsék az ősi varázserőt, mielőtt végleg kiveszne a világból!
 

Nagy örömünkre a Manó Könyvek kiadónál nemrég megjelent a tavalyi év nagy sikerének, A Kalaposoknak a folytatása! Tamzin Merchant fiataloknak szóló fantasyja Londonban játszódik, ahol a Kalapos család legifjabb tagja, Kordélia esténként az utcákat járja, hogy titokzatos módon eltűnt édesapja nyomára bukkanjon. Helyette a Térképészek titkos társaságára bukkan. Tartsatok bloggereinkkel, kalandozzunk együtt Kordéliával, és ne felejtsetek el velünk játszani, ugyanis a turnénk végén egy szerencsés olvasónk meg fogja nyerni A Térképészek című könyvet!

Nyereményjáték

Történetünk Londonban játszódik, ezért úgy gondoltuk, hogy minden állomáson elrejtünk nektek egy-egy random szó alá egy londoni látványosságot. A feladatotok nem csupán megtalálni a képet, de ki is kell találnotok, hogy mi szerepel rajta és beírni a megfejtést a megfelelő helyre. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review