Colleen Mullaney: Gin ​Austen - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 General Press ginausten jane austen receptkönyv
Colleen Mullaney: Gin ​Austen

Colleen Mullaney: Gin ​Austen

2022 General Press ginausten jane austen receptkönyv
Rövid leírás:
A General Press kiadó egy csodás koktélos könyvvel kedveskedett a Jane Austen-rajongóknak.

Blogturné Részletek


Kiadó: General Press

Fordító: Vallasek Júlia

Műfaj: receptkönyv

Terjedelem: 144 oldal

Általánosan elismert igazság, hogy annak a személynek, aki eme jó könyvet a kezében tartja, szüksége lesz egy italra.

Jane Austen hat örökérvényű regényében megragadta a tizenkilencedik századi Anglia szeszélyeit és gyöngéit, ez a könyv pedig az írónő műveiben bemutatott piknikeket, ebédeket, vacsoravendégségeket és fényes bálokat ünnepli. Tudd meg, mit ihatott ő és a szereplői, és hogy milyen eszközökre, poharakra, hozzávalókra, technikákra van mindenképp szükséged! Emeljük Hot Barton Rummal vagy Elinorange Blossom koktéllal teli poharunkat az Értelem és érzelemre! Koccintsunk egy Salt & Pemberley koktéllal, Fizzy Miss Lizzie-vel vagy Cousin Collinsszal a Büszkeség és balítéletre! A sokatmondó idézetek Austen regényeiből és leveleiből, a gyönyörű fotók, a korhű dizájn és a whistnél jóval szórakoztatóbb játékok gyűjteménye minden igazi Austen-rajongó számára nélkülözhetetlenné teszi ezt a részegítő könyvecskét!

 


A General Press kiadó egy csodás koktélos könyvvel kedveskedett a Jane Austen-rajongóknak, így teljes mértékig átélhetjük az írónő világát, miközben finomabbnál finomabb koktélokat szürcsölgetünk. Tartsatok velünk, és fedezzétek fel eme színes italok izgalmas világát, hiszen a kiadó felajánlásából egy példányt is nyerhettek a kötetből.


Nyereményjáték

Híres koktélok hozzávalóiból adtuk meg pár alapanyagot, a ti dolgotok az, hogy kitaláljátok melyik receptre gondoltunk!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review