Anna Ruhe: Valami van a levegőben (Az illatok bűvös patikája 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Alexandra kiadó Fantasy gyermek- és ifjúsági irodalom ifjúsági illusztrált Middle grade
Anna Ruhe: Valami van a levegőben (Az illatok bűvös patikája 1.)

Anna Ruhe: Valami van a levegőben (Az illatok bűvös patikája 1.)

2022 Alexandra kiadó Fantasy gyermek- és ifjúsági irodalom ifjúsági illusztrált Middle grade
Rövid leírás:
Vajon mi történik, ha Lucie, az öccse, Beni és az új szomszédjuk, Máté kinyitják a csábítóan illatozó üvegcséket?

Blogturné Részletek


Kiadó: Alexandra kiadó

Oldalszám: 264 oldal 

ISBN: 9789635823154

Fordította: Szabó Zsuzsanna

Elsőként a levegőt betöltő különös illatok tűnnek fel Luzie-nak, amikor belép a családja új otthonául szolgáló ősrégi villába. A kíváncsi lány azonban hiába járja keresztül-kasul a házat, nem leli az illatok forrását, a padló alatt talált kulcs pedig egyetlen zárba sem illik. Vajon valahol egy titkos szoba rejtőzhet? Luzie öccsével, Bennóval, és a szomszéd fiúval, Matscal közösen indul el megfejteni a rejtélyt, és amikor végre rálelnek a ház illatokat árasztó, elrejtett részére, alig hisznek a szemüknek. A plafonig érő polcokon apró üvegcsék sorakoznak, ameddig csak a szem ellát, és mindegyikben pezseg vagy csillámlik valami. Csakhogy az üvegcsék nemcsak kellemes meglepetéseket, hanem veszélyeket is rejtenek – és az egyiküket soha, de soha nem lenne szabad kinyitni…
 


Az ősrégi villába költöző testvérek rálelnek a ház elrejtett részében egy olyan szobára, ahol a polcon különféle, titokzatos, apró üvegcséktől roskadoznak. Vajon mi történik, ha Luzie, az öccse, Benno és az új szomszédjuk, Mats kinyitják a csábítóan illatozó üvegcséket? Tartsatok bloggereinkkel ezen az izgalmas blogturnén, olvassátok el az ajánlóinkat, és játsszatok velünk, ugyanis a turné végén az Alexandra kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk megnyeri Az illatok bűvös patikája első részét!

Nyereményjáték

Az Alexandra kiadó gondozásában találkozhatunk még fiataloknak szóló fantasy történetekkel, ezért úgy gondoltuk, hogy minden állomáson elrejtjük egy-egy, a mostanihoz hasonló regényt. Keressétek meg a kiemelt betűket és rakjátok ki belőlük a könyvek címét! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review