Christi Caldwell: Az éjszaka hercege - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Christi Caldwell General Press történelmi romantikus
Christi Caldwell: Az éjszaka hercege

Christi Caldwell: Az éjszaka hercege

2022 Christi Caldwell General Press történelmi romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 



Kiadó: General Press

Fordító:  Bánki Vera

Műfaj:  történelmi romantikus

Terjedelem: 370 oldal

Lila March egy rettenetes tragédia után évekig visszavonultan élt a családja londoni házában. Megelégeli azonban, hogy csak árnyéka egykori önmagának, és elhatározza, hogy újra szembenéz a külvilággal. Azért, hogy ezt ne teljesen védtelenül tegye, felkeresi Kelet-London leghíresebb ökölvívóját, és ráveszi, hogy tanítsa meg őt az önvédelem művészetére.

Hugh Savage minden vágya, hogy végre maga mögött hagyhassa az erőszak kegyetlen világát, mégis izgatja a kihívás, amelyet Lady Lila jelent számára. Egy titokzatos hölgy, aki önszántából tesz látogatást a nyomornegyedbe? Ez olyan nőre vall, akinek megvannak a maga titkai. Ahogy egyre több időt töltenek együtt, úgy mélyül el közöttük a vonzalom, amíg végül rá nem jönnek: szükségük van egymásra, hogy szembe tudjanak nézni a múltjukkal, és harcolhassanak a jól megérdemelt jövőjükért.

 



Újabb elveszett főrend nyomába indulunk Christi Caldwell könyvével, melyet magyar nyelven a General Press Kiadónak köszönhetően olvastunk. Tartsatok velünk, és kis szerencsével tiétek lehet a Kiadó által felajánlott nyereménykönyv.


Nyereményjáték


Az éjszaka hercege cselekménye – bármilyen meglepő – többnyire az ökölvívás körül forog, ezért nyereményjátékunk témája a sporthoz kapcsolódik.
A turné minden állomásán egy-egy könyv címét és szerzőjének nevét találjátok, a feladatotok pedig az, hogy a rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok azt a sportot, amiben a történet főhőse jeleskedik.
Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.



a Rafflecopter giveaway


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review