Sarah Adams: Csalóka szerelem - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 kortárs New Adult Next21 Kiadó romantikus sport
Sarah Adams: Csalóka szerelem

Sarah Adams: Csalóka szerelem

2022 kortárs New Adult Next21 Kiadó romantikus sport
Rövid leírás:
A külföldön is nagy sikert aratott Csalóka szerelem már magyarul is megjelent! Ha kíváncsi vagy arra, hogy bloggereinknek mennyire tetszett a TikTok s

Blogturné Részletek





Kiadó: Next21

Fordító:  Nagy Marietta

Műfaj:  romantikus, new adult

Terjedelem: 350 oldal

Barátokból lett szerelmesekről szóló TikTok-szenzáció, az év romkomja Örökre barátok maradunk? Bree Camden titkolja, hogy reménytelenül szerelmes legjobb barátjába, Nathan Donelsonba, aki mellesleg az NFL, az észak-amerikai futball liga legendás játékosa. De ez Bree legkisebb problémája. Egy autóbaleset következtében már soha nem lehet belőle balerina, úgyhogy táncstúdiót nyitott – és továbbra is nyitva tartaná, ha sikerül kiköhögnie a bérleti díjat. Amikor Nathan a segítségére siet, és megvásárolja az egész épületet, Bree örülhetne, de ő még mindig nem boldog. Felhajt egy-két tequilát – jó, talán többet, mint kettő –, és legmélyebb, legsötétebb titkait elkotyogja egy TMZ riporternek. Miután a videó virális lett, az egész világ azt hiszi, Nathan és Bree egy párt alkotnak. Ők a tökéletes pár. És Nathan sajtósának támad egy ötlete, ami Bree-nek is anyagi biztonságot jelenthet. Mi a bökkenő? Úgy kell tenniük, mintha szerelmesek lennének egymásba. Három. Teljes. Hétig. Most van itt a pillanat, hogy Bree végre előálljon titkolt érzelmeivel? Lehetséges, hogy Nathan is palástolt valamit?
 



A külföldön is nagy sikert aratott Csalóka szerelem már magyarul is megjelent! Ha kíváncsi vagy arra, hogy bloggereinknek mennyire tetszett a TikTok szenzációnak számító barátokból szerelmesek típusú romantikus történet, akkor tarts velünk, ráadásul ha melléd áll a szerencse, akkor megnyerheted a kiadó által felajánlott nyereménypéldányt is a kötetből!

Nyereményjáték

A Csalóka szerelemben a romantikus szál mellett nagy szerepet kap a sport, ezért jelenlegi játékunkban erre fókuszálunk. Minden bloggernél találtok egy idézetet egy sportos romantikus kötetből, a ti dolgotok pedig kitalálni, hogy melyik könyvből idéztünk, és az adott könyv címét beírni a Rafflecopter megfelelő dobozába! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review