Jennifer Coulmann: Az ​igazi ajándék - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 illusztrált Jennifer Coulmann karácsony Manó Könyvek mese
Jennifer Coulmann: Az ​igazi ajándék

Jennifer Coulmann: Az ​igazi ajándék

2022 illusztrált Jennifer Coulmann karácsony Manó Könyvek mese
Rövid leírás:
Lassan eljön a karácsonyi hangolódás és készülődés ideje, ehhez pedig tökéletes választás Jennifer Coulmann bájos mesekönyve, Az igazi ajándék...

Blogturné Részletek


Kiadó: Manó Könyvek, 2022
Műfaj: mesekönyv


Fülszöveg: Az ünnep együtt a legszebb Egérke és Mackó nagyon várják a karácsonyt. Most igazán különleges lesz ez a nap, mert Mackó nem vonul el téli álmot aludni, így megajándékozhatják egymást és együtt ünnepelhetnek. Vagy mégsem? Egérke nem érti a barátját, vajon miért tesz úgy, mintha nem lenne otthon? Talán nem tetszett neki az ajándék, amit tőle kapott? Nem is sejti, hogy csupán arról van szó, Mackó mancsa túl nagy, hogy kibontsa az aprócska csomagot. Szerencsére végül minden jóra fordul, és az erdő lakói boldogan ünnepelnek együtt, Egérkénél.
Szívhez szóló történet kicsiknek és nagyoknak a karácsony valódi csodájáról.


 
Lassan eljön a karácsonyi hangolódás és készülődés ideje, ehhez pedig tökéletes választás Jennifer Coulmann bájos mesekönyve, Az igazi ajándék. Tartsatok bloggereinkkel, ismerjétek meg Egérkét és Mackót, és derítsétek ki, vajon mivel kedveskednek egymásnak karácsony alkalmából. Ha velünk tartotok a játék során, meg is nyerhetitek a Manó Könyvek által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

A Manó Könyvek kínálatában számtalan szebbnél szebb karácsonyi könyvet találunk, bloggereink is ilyenekből válogattak. Minden állomáson találtok egy-egy borítórészletet, a ti feladatotok pedig, hogy a könyv címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review