Elle Kennedy: The Play - A játszma (Briar U #3) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Elle Kennedy Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus Rubin pöttyös sport
Elle Kennedy: The Play - A játszma (Briar U #3)

Elle Kennedy: The Play - A játszma (Briar U #3)

2022 Elle Kennedy Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus Rubin pöttyös sport
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Barthó Eszter

Műfaj: new adult, romantikus, sport

Terjedelem: 464 oldal

Őrültség ​lenne összejönnünk…
Mit tanultam a tavalyi esetből, amikor a zavaró tényezők tönkretették a csapatom teljes szezonját? Azt, hogy nincs több töketlenkedés. Sőt, a tököm egy az egyben ki kell, hogy kerüljön a képből. Újdonsült csapatkapitányként új mottó szerint élek: csak a hoki és a suli, a csajok várhatnak. Vagyis én, Hunter Davenport önkéntes cölibátusra ítélem magam… bármilyen nehéz lesz is.
Azt viszont nem tiltja semmi, hogy lányokkal barátkozzak. Nem fogok hazudni: az új csoporttársam, Demi Davis belevaló csaj. Jó a dumája, és állati szexi, de mivel foglalt, meg sem próbálok ráhajtani. Csakhogy a barátságunk harmadik hónapjára Demi már szingli,
és új zsákmányra veti ki a hálóját. Engem akar.
És lehetetlen elkerülnünk egymást, de tudom, hogy képes leszek ellenállni neki. Mi ketten amúgy sem működhetnénk. Különböző a hátterünk, teljesen mások a céljaink, ráadásul a szülei ki nem állhatnak. Őrültség lenne összejönnünk. Már csak a testemet kell meggyőznöm erről – és a szívemet.

A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Elle Kennedy Briar U sorozatának várva várt harmadik részét a The Play - A játszma  címmel. A  jóképű hokis csapatkapitány, Hunter Davenport önként vállalt szexmentes élete egyre bonyolultabbá válik, miután egyetemi csoporttársa és jóbarátja a szexi Demi Davis egyértelműen őt akarja megszerezni, miután szinglivé vált. Ha olvasnád ezt a vérbeli “barátságból szerelem” sztorit, kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe megnyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

A turnénk során minden állomáson egy kedvelt hokis főszereplő nevének betűit kevertük össze Elle Kennedy jégkorongos sorozataiból. Helyes sorrendbe állítva a neveket írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review