Marvel ​Studios – Kérdések és válaszok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 illusztrált ismeretterjesztő Kolibri Kiadó Marvel
Marvel ​Studios – Kérdések és válaszok

Marvel ​Studios – Kérdések és válaszok

2022 illusztrált ismeretterjesztő Kolibri Kiadó Marvel
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó legújabb Marvel kötetének a segítségével elmerülhetünk a Marvel-moziuniverzum világában.

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
 Kolibri Kiadó

Fordító: Horváth Vivien

Műfaj: ismeretterjesztő, illusztrált

Terjedelem: 128 oldal

ELVESZTÉL A MARVEL-FILMEK SŰRŰJÉBEN? NEM ÉRTED, MI EZ A MÁNIA? SZERETNÉL TE IS FEKETEÖVES RAJONGÓ LENNI? A Marvel-filmek epikus moziverzuma egyre csak bővül, megnehezítve az újoncok dolgát, hogy felzárkózzanak. Hiszen minden mindennel összefügg! Ez a segédkönyv az MCU első 10 évét öleli fel, utat mutat a filmek tengerében, felfedve az összefüggéseket és a rejtett utalásokat. Találd meg a válaszokat égető kérdéseidre, és válj szuperokos Marvel-szakértővé!

 

A Kolibri Kiadó legújabb Marvel kötetének a segítségével elmerülhetünk a Marvel-moziuniverzum világában. Az alapoktól kezdve, filmről filmre haladva jobban megérthetjük és megismerhetjük a különböző karaktereket és mozifilmeket. Tartsatok velünk, merüljetek el a szuperhősök világában, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek a Marvel univerzum szereplőit. Minden állomáson találtok egy kérdést az adott karakterről, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a rafflecopter doboz megfelelő sorába beírni mindegyikre a helyes választ. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

 

0 Reviews:

Post Your Review