Mercedes Ron: Az én hibám - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Bűnösök Menő Könyvek Mercedes Ron romantikus
Mercedes Ron: Az én hibám

Mercedes Ron: Az én hibám

2022 Bűnösök Menő Könyvek Mercedes Ron romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 





Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Sermann Eszter

Műfaj:  romantikus

Terjedelem: 480 oldal

Kék szem, éjfekete haj, magas termet... minden stimmel, kivéve, hogy ő Noah új mostohatestvére, és megtestesíti mindazt, amitől a lány egész életében menekült. És lassanként az is kiderül, hogy kettős életet él, és súlyos titkot rejteget milliomos apja elől…
 



A Menő Könyvek Kiadó gondozásában jelent meg Mercedes Ron Az én hibám című könyve, amelynek középpontjában mostohatestvérek között kialakuló románc áll. Amennyiben ti is kíváncsiak vagytok Noah és Nick izgalmas és szenvedélyes történetére, tartsatok velünk és játsszatok a kiadó által felajánlott példányért.

Nyereményjáték

A játékunk során olyan regényekből fogunk idézni, amelyekben - Az én hibám-hoz hasonlóan - mostohatestvérek szeretnek egymásba. A feladat, hogy kitaláljátok melyik könyvre gondoltunk, és beírjátok a könyv szerzőjét és címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review