Mackenzi Lee: Gamora és Nebula - Fegyvernővérek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Kolibri Kiadó Mackenzi Lee Marvel sci-fi szuperhős
Mackenzi Lee: Gamora és Nebula - Fegyvernővérek

Mackenzi Lee: Gamora és Nebula - Fegyvernővérek

2022 Kolibri Kiadó Mackenzi Lee Marvel sci-fi szuperhős
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Mackenzie Lee legújabb regénye, Gamora és Nebula - Fegyvernővérek címmel.

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító:  Habony Gábor

Zsáner:  sci-fi

Terjedelem: 404 oldal oldal

Fülszöveg:

A lány úgy gondolja, egy nap az apja barátsága Halállal még neki is a javára válhat. Halál felismeri majd a csatatéren, és nem viszi el. Emlékszik majd a lányra, aki időnként a lába elé ülve hallgatta a történeteit hősökről, akiket Halál megismert az idők során. Ám amikor a lány látja Halált, bármiért és bárhogyan történik is ez a találkozás, reméli, hogy az apja nem lesz ott. Mert bár érte él, érte küzd, érte edzi magát, érte vérzik, őt szolgálja, és régóta tudja, hogy egy nap érte fog meghalni, nem akarja látni azt a pillanatot, amikor az apja Halál úrnőt választja helyette.
A BIZALOM A GALAXIS LEGNAGYOBB HAZUGSÁGA
Gamora Rongydűnére érkezik - az egykor virágzó földet mostanra kizsákmányolták értékes nyersanyagai miatt, így már csak egy mérgező, sivatagos, haldokló felszín várja. Feladata nem egyszerű: meg kell szereznie a bolygó szívét. Megbízójának kilétéről fogalma sincs, ahogy arról sem, miért vágyik rá olyan elkeseredetten, vagy egyáltalán hogyan is néz ki egy bolygó szíve. De mint Thanos leánya és jobbkeze, ő a galaxis egyik legendás harcosa. Nem tesz fel kérdéseket. Csak elvégzi a rábízott feladatot, bármi áron.
Azonban nem tudja, hogy valaki más is leszállt Rongydűnén. Nővére, Nebula ugyanazzal a céllal érkezett, és nem hagyja, hogy bárki az útjába álljon.
Thanos hosszú éveken át úgy nevelte lányait, hogy azok ellenségként tekintsenek egymásra. De vajon képesek lesznek maguk mögött hagyni a múltat?
https://www.libri.hu/konyv/gamora-es-nebula.html

A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Mackenzie Lee legújabb regénye, Gamora és Nebula - Fegyvernővérek címmel. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Thanos egymással hadban álló lányainak kalandját Rongydűnén, mely során megerősítést nyer, hogy a bizalom a galaxis legnagyobb hazugsága.
Tartsatok velünk, kövessétek a turné állomásait és vigyétek haza a kiadó által felajánlott regény egy példányát.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek a Fegyvernővéreket, vagyis Gamorát és Nebulát. Minden állomáson találtok egy kérdést, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a helyes válaszokat beírni a rafflecopter doboz megfelelő soraiba. Amennyiben minden állomást teljesítetek, esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott regény egy példányát.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review