Charlotte McConaghy: Egykor farkasok éltek ezen a tájon - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Alaszka Alexandra kiadó farkas lélektani
Charlotte McConaghy: Egykor farkasok éltek ezen a tájon

Charlotte McConaghy: Egykor farkasok éltek ezen a tájon

2022 Alaszka Alexandra kiadó farkas lélektani
Rövid leírás:
Az Alexandra Kiadónál nemrég megjelent az ausztrál írónő, Charlotte McConaghy sokrétű és sikeres regénye, az Egykor farkasok éltek ezen a tájon. Tarts

Blogturné Részletek

Kiadó: Alexandra Kiadó

Fordító:  Stemler Miklós

Műfaj:  lélektani

Terjedelem: 352 oldal

Inti Flynn egy nemzetközi biológuscsapat vezetőjeként tizennégy farkast telepít vissza a Skót-felföldre, amely már évszázadok óta nem látott farkasokat. A csúcsragadozók visszatérése a remények szerint új életet lehelhet a haldokló földbe, és begyógyíthatja a klímaváltozás és az emberi tevékenység által ejtett sebeket. Inti azonban szintén sebeket hurcol magával: az általa látott és átélt erőszak megváltoztatta őt és ikertestvérét, úgy érzi, semmi sem maradt benne a dühön és a gyűlöleten kívül. Egy sorstársával való találkozás új reményt ad neki, ám épp a reményt és a bizalmat engedheti meg magának a legkevésbé a skót kisvárosban, ahol a megélhetésüket féltő helyi gazdák a farkasok életére törnek. Amikor egy éjjel vérbe fagyva talál egy gazdára, azonnal tudja, hogy a helyiek a farkasokat fogják hibáztatni, és csak egyetlen választása maradt: mindenáron megvédeni saját és fogadott családja életét. Charlotte McConaghy, az óriási sikerű Az utolsó vándorlás szerzőjének új regénye felkavaró és lenyűgöző olvasmány a bennünk rejlő vadságról, az életünket megfertőző erőszakról és a gyógyulás törékeny esélyéről.
 


Az Alexandra Kiadónál nemrég megjelent az ausztrál írónő, Charlotte McConaghy sokrétű és sikeres regénye, az Egykor farkasok éltek ezen a tájon. Tartsatok bloggereinkkel, hiszen tiétek lehet egy, a kiadó által felajánlott nyereménypéldány!

Nyereményjáték

Ezen regény egyik központi témája a környezetvédelem, ezért a jelenlegi játékunk is erre fókuszál. Minden állomáson találtok egy idézetet, amelyet egy ilyen témájú regényből választottunk ki. A ti feladatotok kitalálni a regény címét és beírni a Rafflecopter megfelelő dobozába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

  • 11. 26. Pandalány olvas

0 Reviews:

Post Your Review