Hiltrud Baier: Vombat a hóban - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Hiltrud Baier karácsony meseregény Móra Kiadó Vombat a hóban
Hiltrud Baier: Vombat a hóban

Hiltrud Baier: Vombat a hóban

2022 Hiltrud Baier karácsony meseregény Móra Kiadó Vombat a hóban
Rövid leírás:
Tarts Vombival a karácsonyi kalandján a Vombat a hóban című meseregényben, mely a Móra Kiadónak köszönhetően látott napvilágot.

Blogturné Részletek



Kiadó: Móra Kiadó

Fordító: Magyari Andrea

Műfaj: meseregény

Terjedelem: 104 oldal

Vombi, a kis vombatkölyök rettentően izzad az ausztrál hőségben. Semmire sem vágyik jobban, mint hogy meghempergőzzön a hideg hóban! És ha már elutazik északra – mert ezt tervezi –, akkor szeretne rénszarvast látni, és aztán találkozni a Mikulással. Lappföld meglehetősen messze van, még szerencse, hogy Vombinak ennyi segítője akad – többek között egy kacsacsőrű emlős, egy torkosborz és egy öreg lékhorgász. Vajon odaér a kis vombat Lapföldre karácsonyig?


Mi is tehetné izgalmasabbá a karácsonyi készülődést, mint egy kis vombat, aki eldönti, hogy megkeresi a Mikulást? Csatlakozz Vombihoz 24 fejezeten keresztül, kalandozz vele Ausztráliától az Északi-sarkig, és tarts bloggereinkkel a turné során, mert ha velünk játszol, talán te leszel a szerencsés, aki megnyeri a mesekönyv egy példányát!

Nyereményjáték

Vajon te is lehetnél szánhúzó rénszarvas? A Vombat a hóban egyik jelenetéből kiderül, hogy a nagy versenyen, amelyen kiválasztják a Mikulás rénszarvasát, az dönt a jelentkezők közül, hogy ki tud több állatot felismerni a leírásuk alapján. Játékunkban ezért azt a tökéletes jelöltet keressük, aki felismeri a blogokon található leírások alapján az egzotikus állatokat. Ha pedig sikerült megfejtened a rejtvényt, akkor ne felejtsd el beírni a megoldást a Rafflecopter doboz megfelelő sorába! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

 

0 Reviews:

Post Your Review