Rácz-Stefán Tibor: Téged kérlek karácsonyra - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 karácsony Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ lmbtqia Rácz-Stefán Tibor romantikus sport Vörös Pöttyös YA Young Adult
Rácz-Stefán Tibor: Téged kérlek karácsonyra

Rácz-Stefán Tibor: Téged kérlek karácsonyra

2022 karácsony Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ lmbtqia Rácz-Stefán Tibor romantikus sport Vörös Pöttyös YA Young Adult
Rövid leírás:
Turnénk kezdetével egy időben jelenik meg Rácz-Stefán Tibor legújabb romantikus, YA-regénye, amely a 17 éves Bence coming out történetét beszéli el.

Blogturné Részletek

Kiadó: Könyvmolyképző (Vörös Pöttyös könyvek)

Téma/műfaj: LMBTQ, romantikus, Young Adult

Terjedelem: 312 oldal

ISBN: 9789632457352

Hol van az a pont, amikor a hallgatás már fáj? Bence, a 17 éves focista évek óta egy súlyos titkot hordoz magában: a fiúk dobogtatják meg a szívét, különösen a helyes és kedves évfolyamtársa, Martin. Bence úgy érzi, a titka és a ki nem mondott szavak felemésztik a lelkét. Az ünnep közeledtével karácsonyi fénybe öltözik a város, ő pedig mindennél jobban vágyik arra, hogy randira hívhassa Martint, és előbújhasson. Ám retteg attól, hogy az idős, konzervatív szülei és a nagymamája mit szólnának az igazsághoz, és miként bánnának vele a csapattársai és a legjobb barátja, Zalán… Honnan meríthetünk bátorságot, ha úgy érezzük, a félelem az úr? A szerelem elég erőt adhat ahhoz, hogy kiálljunk a világ elé? Két szó: Meleg vagyok. Ha kimondod, minden megváltozik? A Téged kérlek karácsonyra az év legromantikusabb coming out története, ami reménnyel tölti meg a szíved, és mosolyt csal az arcodra. Hagyd, hogy magával ragadjon! 

Turnénk kezdetével egy időben jelenik meg Rácz-Stefán Tibor legújabb romantikus, YA-regénye, amely a 17 éves focista, Bence coming out történetét beszéli el. Ahogy közeledik a karácsony, főszereplőnk úgy vágyik mind jobban arra, hogy randira hívja évfolyamtársát, Martint. Tartsatok bloggereinkkel ezen a szívhez szóló turnén, és ne feledjetek el játszani se, ugyanis a turné végén a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a Téged kérlek karácsonyra egy példányát!

Nyereményjáték

Főszereplőnk, Bence sportoló, aki fél attól, mit szólnak csapattársai, ha elmondja, hogy meleg. Szerencsére a valóságban is akadnak olyan bátor sportolók, akik felvállalják önmagukat, így hozzájuk kötődik a játékunk is. A feladatotok, hogy kitaláljátok, ki szerepel az egyes állomásokon, és a sportoló nevét beírni a rafflecopterbe. (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review