Michael Ende: A ​Végtelen Történet - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Fantasy ifjúsági Michael Ende Móra Kiadó
Michael Ende: A ​Végtelen Történet

Michael Ende: A ​Végtelen Történet

2022 Fantasy ifjúsági Michael Ende Móra Kiadó
Rövid leírás:
Michael Ende A ​Végtelen Történet című ifjúsági fantasy-klasszikusa csodálatos új kiadásban jelent meg a Móra Könyvkiadó gondozásában...

Blogturné Részletek


Kiadó: Móra Könyvkiadó, 2022
Műfaj: fantasy


Fülszöveg: TEDD ​AZT, AMIT AKARSZ
ez a felirata annak a medalionnak, mely a korlátlan hatalmat jelképezi Fantáziában. De hogy ez a mondat voltaképpen mit is jelent, azt Barnabás csak hosszú, fáradtságos út után tudja meg.

Bux Barnabás Boldizsár számára, aki nem különösebben okos vagy szép, viszont gyönyörű történeteket tud mesélni, valóra válik minden gyermek álma: egy rejtélyes könyv olvasása közben hirtelen átkerül a mesébe, s ő lesz Fantázia birodalmának legfontosabb lakója, megmentője, akinek meséi nyomán új lények és tájak keletkeznek. Barnabás előtt nincs lehetetlen ebben a birodalomban, mert nála van a mindenható medál, az AURIN, s barátja lesz Fantázia legbátrabb vitéze, Atráskó és annak fehér szerencsesárkánya. Amikor azonban Barnabás túlságosan magabiztossá válik, s a medál feliratát, „Tedd azt, amit akarsz” túlságosan saját érdekei szerint kezdi el értelmezni, lassanként rémisztővé válik az addig oly kedves képzeletbeli világ. Barnabásnak sokat kell tanulnia, és sok kalandot kell átvészelnie, hogy megtudja, hogyan lesz a fantázia hőséből a mindennapok hőse, s hogyan válhat története valóban végtelenné.
Bux Barnabás Boldizsár történetét már eddig is világszerte több millió felnőtt és gyermek ismerhette meg, hiszen Michael Ende örökérvényű meseregényét 1979-es megjelenése óta több mint harmincöt nyelvre fordították le, és egy csodálatos filmet is forgattak belőle.


 


Michael Ende A ​Végtelen Történet című ifjúsági fantasy-klasszikusa csodálatos új kiadásban jelent meg a Móra Könyvkiadó gondozásában. Tarts te is Barnabással, Atráskóval, Fuhurral és bloggereinkkel, és látogassunk el együtt Fantázia lenyűgöző birodalmába! A nyereményjáték résztvevői között kisorsolunk egy, a Kiadó által felajánlott példányt!

Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban Michael Ende többi kötetének nyomába eredünk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a könyv címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review