Emma Carroll: Deresvölgy legendája - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 gyermek- és ifjúsági irodalom Manó Könyvek szellemek
Emma Carroll: Deresvölgy legendája

Emma Carroll: Deresvölgy legendája

2022 gyermek- és ifjúsági irodalom Manó Könyvek szellemek
Rövid leírás:
Emma Carroll történetének főhőse egy igazán találékony leányzó, akire komoly feladat hárul. A rejtélyes ifjúsági regényt a Manó Könyvek adja ki.

Blogturné Részletek



Kiadó: Manó könyvek

Fordító:  Rindó Klára-Szabados Tamás

Műfaj:  ifjúsági

Terjedelem: 352 oldal

Tilly izgatott lesz, mikor Will korcsolyázni hívja Deresvölgy kastély tavához. Senki sem szívesen merészkedik oda. Az a hír járja, hogy kísértetek járják a vidéket... Tíz évvel ezelőtt a tóban halt meg Kit Barrington, az ifjú vikomt. Ám Tilly szereti a kihívásokat. Csakhogy a kaland rosszul végződik. A jég betörik a lány alatt, és ő a vízbe zuhan. A halál előtti pillanatban gyönyörű angyal tűnik fel a vízben, és megmenti őt - nem más, mint Kit Barrington szelleme. Kit szeretné, ha Tilly megoldaná a halála rejtélyét, és végre békében nyugodhatna. Tilly, hogy a végére járjon a titoknak, beáll a deresvölgyi kastélyba szobalánynak. A komor kastély minden szegletében a halál árnya rejtőzik, és Tilly hamarosan felfedezi a sötét titkok forrását. A Deresvölgy legendája lebilincselő történelmi kalandregény. Tilly története szerelemről és veszteségről szól, és arról, hogy a megbocsájtás nyitja meg az utat a gyógyulás felé.



Emma Carroll történetének főhőse egy igazán találékony leányzó, akire komoly feladat hárul: megfejteni Deresvölgy legendáját és feloldani egy átkot. A rejtélyes ifjúsági regényt a Manó Könyvek adja ki magyarul és ha bloggereinkkel tartatok, egy szerencsés olvasóé lehet a kiadó által felajánlott nyeremény példány.

Nyereményjáték

Az elmúlt években a Manó könyvek nagyon klassz izgalmas ifjúsági regényt jelentetett meg. Ezek közül néhánynak a borítóját találjátok az állomásokon. Megfejtésül a szerzők nevét és a könyv címét kell a Rafflecopter megfelelő sorába írni.


Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review