Colleen Hoover: All Your Perfects - Minden tökéletesed - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 házasság Könyvmolyképző New Adult romantikus Rubin pöttyös
Colleen Hoover: All Your Perfects - Minden tökéletesed

Colleen Hoover: All Your Perfects - Minden tökéletesed

2022 házasság Könyvmolyképző New Adult romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó:
Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Sándor Alexandra Valéria

Műfaj: romantikus

Terjedelem: 304 oldal

Egy rég elfelejtett ígéret képes lehet megmenteni a kapcsolatot?

Quinn és Graham tökéletes szerelmét veszélybe sodorja a tökéletlen házasságuk. Az évek során felgyülemlett emlékek, a hibák és a titkok már eltaszítják őket egymástól. Az egyetlen dolog, ami megmentheti őket, éppen az lehet, ami a szakadék szélére sodorta őket.

A Minden tökéletesed egy elgondolkodtató regény egy párkapcsolati gondokkal küzdő párról, akiknek múltbéli ígéreteken múlik a jövője. Szívszaggató, letehetetlen olvasmány.

Az év legfelkavaróbb szerelmi története – lehet-e együtt tökéletesen boldog két tökéletlen ember?

Add át magad a sodrásának!

A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Colleen Hoover: All Your Perfects - Minden tökéletesed című regényét. Talán nem is létezik tökéletes házasság, de ha két ember igazán szereti egymást, meg kell küzdeniük  a nehézségekkel, nem adhatják fel. Kövesd végig az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Colleen Hoover idézetekkel játszunk! Minden állomáson egy klassz idézet vár rátok, fejtsétek meg melyik könyvben szerepel, és írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.
 

0 Reviews:

Post Your Review