Stephanie Garber: Volt ​egyszer egy összetört szív - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Fantasy Kolibri Kiadó
Stephanie Garber: Volt ​egyszer egy összetört szív

Stephanie Garber: Volt ​egyszer egy összetört szív

2022 Fantasy Kolibri Kiadó
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó jóvoltából végre magyarul is olvashatjuk az írónő legújabb regényét, a Volt egyszer egy összetört szívet.

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
 Kolibri Kiadó

Fordító: Sepsi László

Műfaj: fantasy

Terjedelem: 376 oldal

Mit tennél meg azért, hogy boldogan élj, míg meg nem halsz? Amióta az eszét tudja, Evangeline Fox hisz az igaz szerelemben és abban is, hogy a szerelmi történetek boldog véget érnek... amíg meg nem tudja, hogy élete szerelme valaki mást készül feleségül venni. Az összetört szívű Evangeline kétségbeesetten szeretné megakadályozni az esküvőt, ezért meggondolatlanul alkut köt a karizmatikus, ámde gonosz Szívek Hercegével. A segítségnek három csók az ára, ám azt, hogy a lány hol, mikor és kinek adja, a herceg határozza meg. Evangeline az első csók után rájön, hogy halhatatlannal alkudozni veszélyes játék - és a Szívek Hercege sokkal többet akar tőle, mint amit ígért. Tervei vannak vele, olyan tervei, amelyek vagy a létező legnagyobb boldogsággal, vagy a legfájdalmasabb tragédiával végződnek…

 

Stephanie Garber Caraval című sorozata világszerte elrabolta az olvasók szívét. A Kolibri Kiadó jóvoltából végre magyarul is olvashatjuk az írónő legújabb regényét, a Volt egyszer egy összetört szívet, mely a Fenséges Északra kalauzolja a rajongókat. Tartsatok velünk, ismerjétek meg Evangeline és Jacks közös történetének kezdetét,  és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során a fantasy könyvekre fogunk koncentrálni. Minden állomáson találtok egy idézetet, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a rafflecopter doboz megfelelő sorába beírni hogy mi az adott könyv címe és ki az írója. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

 

0 Reviews:

Post Your Review