Teagan Hunter: Kattanj rám - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
Teagan Hunter: Kattanj rám

Teagan Hunter: Kattanj rám

2021 Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó immár a második, üzenetekkel és humorral teli Teagan Hunter regénnyel örvendezteti meg a romkomok rajongóit.

Blogturné Részletek




Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Szarvas Szilvia

Műfaj:  new adult

Terjedelem: 472 oldal

A lakótársam… és a legjobb barátnőm exe

Amikor kitettem a lakótársat keresek-hirdetést, legkevésbé őrá számítottam jelöltként. Ő az utolsó ember a világon, akivel önszántamból összeköltöznék. Mégis lakótársak lettünk. Biztos menni fog kínos jelenetek nélkül, részemről azon leszek. Szó sincs a minden egyes véletlen érintéssel erősödő vágyról, nem önt el melegség, amikor fordítva veszi fel azt a hülye baseballsapkát, és eszünkbe sem jut flörtölgetős SMS-partikat csapni. Nem kezdhetek ki Caleb Millsszel, hiszen a legjobb barátnőm exe. Ilyet nem szabad tenni. Ugye? Delia és Zach története után Caleb és Zoe derűs és pikáns történetébe is megéri belefeledkezni.
 

Nyereményjáték

Mostani mini blogturnénk állomásain azok lesznek előnyben, akiknek ismerős Teagan Hunter előző, Let’s Get Textual - Légy merész című regénye. A feladat minden kérdésre helyes és pontos választ megadni a rafflecopter megfelelő sorában.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai:

0 Reviews:

Post Your Review