Dawn Casey: Mesék télre - Történetek a világ minden tájáról - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 gyerekkönyv mesegyűjtemény mesekönyv Móra Kiadó
Dawn Casey: Mesék télre - Történetek a világ minden tájáról

Dawn Casey: Mesék télre - Történetek a világ minden tájáról

2021 gyerekkönyv mesegyűjtemény mesekönyv Móra Kiadó
Rövid leírás:
A Móra Kiadó idén egy csodaszép mesekönyvvel segíti a hosszú téli napokra való hangolódást, amelyben a világ minden tájáról találhatunk történeteket.

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Móra Kiadó

Fordító: Szlukovényi Katalin

Műfaj: Mesekönyv

Terjedelem: 96 oldal

Kuckózzunk be a kandalló mellé ezzel a szívmelengető mesekönyvvel, és ünnepeljük együtt a tél csodáit! Fedezzük fel a fagyos tájakat, ismerjük meg a havasi tündéreket, a Jegesmedvekirályt és a többi hőst a sok-sok kaland során, amelyek próbára teszik a barátság erejét. Ez a gyönyörűen illusztrált könyv téli meséket gyűjt csokorba a világ minden tájáról: Észak-Amerikától Szibériáig, Kínától Skóciáig. A díjnyertes szerző, Dawn Casey és a grafikus, Zanna Goldhawk varázslatos könyvet alkottak, amely nemzedékek féltett kincse lesz.

 
A Móra Kiadó idén egy csodaszép kötettel segíti a hosszú téli napokra való hangolódást. A Mesék télre egy gyönyörűen illusztrált mesegyűjtemény, amelyben a világ minden tájáról találhatunk történeteket. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a Móra Kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

Nyereményjáték

Mostani játékunk során az egyes állomásokon téli könyvekből találhattok egy-egy idézetet. A feladat az, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok az adott blogon található könyv címét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Móra Kiadó által felajánlott példány a könyvből! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review