Ling-Balogh Erna: Amikor beüt a cukor - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 ifjúsági Kalliopé Kiadó
Ling-Balogh Erna: Amikor beüt a cukor

Ling-Balogh Erna: Amikor beüt a cukor

2021 ifjúsági Kalliopé Kiadó
Rövid leírás:
A Kalliopé kiadó gondozásában frissen megjelent ifjúsági regény a cukorbeteg fiatalok mindennapjaiba enged betekintést.

Blogturné Részletek


Kiadó:
  KALLIOPÉ KIADÓ

Műfaj:  ifjúsági

Terjedelem: 344 oldal

Izolda: 13 éves vagyok, van egy majom bátyám, és szerelmes vagyok az úszásba. Az életem fél évvel ezelőtt kifordult a négy sarkából. Diabéteszes lettem, úgyhogy a napjaim anya vizslató tekintete mellett vércukormérésből, inzulinadagolásból és diétázásból állnak. A testem megváltozott, de nem csak úgy, ahogy a kortársaimnak, a lehetőségeim szűkültek, a világot pillanatnyilag eléggé utálom. Nem akarok táborozni, inzulinpumpát viselni, sőt, ha lehet, nem is szólnék senkihez. Köszönöm a figyelmet! Panka: Annyira várom a diabéteszes tábort! Addig is shoppingolok anyával, ottalvós bulikat tartunk Lillával, és elmegyek az orvosomhoz is, hogy megnézzük az értékeimet. A fiúkkal leszámoltam, főleg azokkal, akik egészségesek, de amúgy jól vagyok. Minden reggel pozitív megerősítésekkel indítom a napot, az ágyam alatt rejtegetem a rajzaimat, és imádom a tábort. Vagy ezt már mondtam? Mór: Fesztiválozni akartam azon a héten, vágod? De most ott tartunk, hogy a húgomat, Izzit kell elkísérnem egy táborba, amiről semmit nem tudok, és nem is érdekel. Arról már ne is beszéljünk, hogy a családom fél éve átnéz rajtam, mert minden percüket szénhidráttáblázatok fölött töltik. Az persze feltűnik nekik, amikor picikét kések otthonról egy buli után… Beharangozó: A Kalliopé kiadó gondozásában frissen megjelent ifjúsági regény a cukorbeteg fiatalok mindennapjaiba enged betekintést, ami ha nem lenne így is elég izgalmas téma, egy nyári táborozást enged végigkövetni. Tarts bloggereinkkel és fedezd fel te is a tábor különleges atmoszféráját, az első szerelem és az igaz barátokkal megosztott titkok izgalmát! Ha szerencsés vagy, a turné végére egy saját példánnyal is gazdagodhatsz a kötetből!

 


A Kalliopé kiadó gondozásában frissen megjelent ifjúsági regény a cukorbeteg fiatalok mindennapjaiba enged betekintést, ami ha nem lenne így is elég izgalmas téma, egy nyári táborozást enged végigkövetni. Tarts bloggereinkkel és fedezd fel te is a tábor különleges atmoszféráját, az első szerelem és az igaz barátokkal megosztott titkok izgalmát! Ha szerencsés vagy, a turné végére egy saját példánnyal is gazdagodhatsz a kötetből!

Nyereményjáték

A kötet legtöbb szereplője szenved valamilyen tartós betegségben. Az ifjúsgái irodalom világában ez nem ritka motívum, ahogy az életben sem. A mostani játékban az a feladatotok, hogy felismerjétek melyik könyvből idéztünk egy-egy állomáson. A kérdéses könyvekben közös, hogy egy betegség fontos szerepet játszik. A keresett kötet címét írjátok a megfelelő állomás pontjához a dobozba. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review