Esti ​mesék kedvességről és bátorságról - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Animus Kiadó Central Könyvek mesekönyv
Esti ​mesék kedvességről és bátorságról

Esti ​mesék kedvességről és bátorságról

2021 Animus Kiadó Central Könyvek mesekönyv
Rövid leírás:
A varázslattal és bűbájjal átszőtt mesékből a gyerekek sokat tanulhatnak a kedvesség és bátorság fontosságáról.

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Animus Kiadó

Fordító:  Erényi Mónika

Műfaj:  mese

Terjedelem: 224 oldal

A varázslattal és bűbájjal átszőtt mesékből a gyerekek sokat tanulhatnak a kedvesség és bátorság fontosságáról. A főhősök között van például fogyatékossággal élő királyfi, aki a királyságért való küzdelem során belátja, mennyire fontos, hogy jól bánjon a népével. Hercegnő, aki végül összeszedi a bátorságát, és megmenti a barátját a koboldoktól. Egy hétköznapi lány pedig izgalmas kalandregénybe csöppen, és rájön, hogy minden helyzetben hűnek kell maradnia önmagához.
A kötetben található hét klasszikus mese most modern köntösben, csoda szép rajzokkal kerül a gyerekek kezébe.
 

A varázslattal és bűbájjal átszőtt mesékből a gyerekek sokat tanulhatnak a kedvesség és bátorság fontosságáról. Az izgalmas és kalandos történetek komoly tanulsággal szolgálnak a legfiatalabbak számára. Tarts bloggereinkkel, merüljetek el velünk a mesék birodalmában és légy az a szerencsés olvasónk, aki a blogturné végén megnyeri a kötet egy példányát.

Nyereményjáték

A mesék különleges helyet foglalnak el az emberek szívében. Mindannyian jó érzéssel gondolunk vissza azokra a pillanatokra, amikor csillogó szemmel, ámulattal hallgattuk még kisgyerekként a különböző történeteket királylányokról, hős lovagokról és sárkányokról. 
Ezen a turnén most a mesék birodalmába kalandozunk. Minden állomáson találtok egy személyes kérdést. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy mi a válaszotok. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review