Mészöly Ágnes: Márta evangéliuma - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 kortárs Magyar szerző prae kiado
Mészöly Ágnes: Márta evangéliuma

Mészöly Ágnes: Márta evangéliuma

2021 kortárs Magyar szerző prae kiado
Rövid leírás:
Tartsatok a Blogturné Klub bloggereivel, és nyerjetek egy példányt a kötetből!

Blogturné Részletek

 

A könyv adatai

Kiadó: Prae.hu

Oldalszám: 304
Kiadás: Puhatáblás

Megjelenés: 2021
ISBN: 9786156199119

Fülszöveg

A ​Márták köztünk élnek. Arról lehet őket megismerni, hogy láthatatlanok. De ott vannak, amikor vissza kell varrni egy leszakadt gombot, kezük nyomán kerül friss virág az asztalra, és ők simítják el a konfliktusokat. Odaadásuk nélkül semmi nem működik jól, mert náluk az ember előrébb való, mint az eszme. Így volt ez már a bibliai időkben is. Jézus és tanítványai élelmezéséről és elszállásolásáról nem Mária és Lázár, hanem testvérük, Márta gondoskodott. Ő is szívesen hallgatta volna a tanításokat, de akkor mindenki éhesen maradt volna.

Márta – akárhogy is hívják – Márta marad, mert minden korban szeretjük kisírni magunkat valakinek a vállán. A regény egyik szála a bibliai Márta története, amely összefonódik egy negyvenpluszos nőével a szomszédból. Ő az, akinél mindenkit sikeresebbnek látunk. „Csak” feleség, anyuka, barátnő, családösszetartó, kertész, szakácsnő, és persze még munkahelye is van. Meg titkai. Történetét és közös életük történetét a férjének meséli, a férfinak, akivel évtizedek óta együtt él.

Mészöly Ágnes könyve a megelevenedett élet, annak minden fájdalmával, örömével, könnyeivel és nevetésével.



Mészöly Ágnes legújabb, felnőtteknek szóló regényében a Márták világába kalauzolja az olvasókat. Hogy kik is azok a Márták? Mindannyian ismerjük őket, sőt, talán mi magunk vagyunk. Ismerjétek meg a regény két Mártáját, tartsatok a Blogturné Klub bloggereivel, és nyerjetek egy példányt a kötetből!



Nyereményjáték

Mészöly Ágnes nagyon termékeny és sokszínű író. Játékunkban korábbi könyveinek címét keressük. Az állomásokon található idézetek alapján keressétek meg ezeknek a könyveknek címét és írjátok be a Rafflecopter dobozba.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


a Rafflecopter giveaway


Állomáslista

11.17. A Szofisztikált Macska

11.18. Könyv és más

11.20 Ambivalentina

0 Reviews:

Post Your Review