Penelope Ward: Gentleman ​Nine - Kilences Gavallér - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 chick lit chick-lit erotikus Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó New Adult Penelope Ward romantikus Rubin pöttyös
Penelope Ward: Gentleman ​Nine - Kilences Gavallér

Penelope Ward: Gentleman ​Nine - Kilences Gavallér

2021 chick lit chick-lit erotikus Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó New Adult Penelope Ward romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:
Penelope Ward legújabb romantikus regényében két fiatalkori barát között alakul ki vonzalom.

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző / Rubin Pöttyös könyvek 

Terjedelem: 296 oldal 

ISBN: 9789635617388

Fordította: Benkő Ferenc

Címkék: chick lit, new adult, romantikus, erotikus

Egyikünk hazudott. Fiatalkorunkban hárman voltunk barátok. Egy kocka, egy szoknyavadász és egy szépség. A szívem mélyén mindig is őt akartam. De eltitkoltam, mert Roryval alkut kötöttünk, hogy a közös barátunk, Amber tiltott gyümölcs. Elmentem egyetemre, és az övé lett a lány. Amber sosem szerzett tudomást az érzéseimről. Évekig voltak együtt – míg Rory végül összetörte a szívét. Mindezek során a távolság dacára felszínesen tartottuk a kapcsolatot. Mikor egy három hónapos munkaszerződés Bostonba szólított, Amber a rendelkezésemre bocsátotta a vendégszobáját. A szakításából lábadozó lány lemondott a férfiakról. Egy este elképesztő dolog fogadott a számítógépe képernyőjén. A randizástól és a további csalódásoktól tartva kötöttség nélküli szexet keresett. Érzelmek vihara söpört át rajtam: féltés, féltékenység és kíváncsiság. Amber a Kilences Gavallért választotta, és üzenetet küldött neki. Kitárulkozott előtte, többek között azt is bevallotta neki, micsoda testi vonzalmat kelt benne a barátja: én. De engem meg ő tart tiltott gyümölcsnek – ráadásul selyemfiúnak is. (Ami a körülmények fényében vicces.) Végül egy hotelben beszélt meg találkozót a Kilences Gavallérral, ahol egy visszautasíthatatlan ajánlat várta.

Penelope Ward legújabb romantikus regényében két fiatalkori barát között alakul ki vonzalom. Ha érdekel, hogy miként lépnek túl főszereplőink azon, hogy vágyuk tárgya tiltott gyümölcsnek számít, akkor tartsatok bloggereinkkel új blogturnénkon Ne feledjétek, egy szerencsés olvasónk a Könyvmolyképző kiadónak hála meg is nyerheti a turné végén a Kilences gavallér című regényt!

Nyereményjáték

Bloggereink nagyon szeretik Penelope Ward erotikától fűtött romantikus regényeit, ezért úgy gondolták, hogy elrejtenek egy-egy idézetet az írónő könyveiből! A ti feladatotok az lesz, hogy kitaláljátok annak a regénynek a CÍMÉT, amelyikben az adott idézet szerepel, és beírjátok a rafflecopter megfelelő rubrikájába. (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review