Benyák Zoltán: Féktelen történet - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Fantasy Főnix Könyvműhely ifjúsági
Benyák Zoltán: Féktelen történet

Benyák Zoltán: Féktelen történet

2021 Fantasy Főnix Könyvműhely ifjúsági
Rövid leírás:
Ismét visszarepülhetünk az írók képzeletének birodalmába Moirával, Max lányával. Természetesen a turné végén ti is nyerhettek a könyvből egy példányt.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Főnix Könyvműhely

Műfaj:  ifjúsági fantasy

Terjedelem: 248 oldal



Moirának nincs könnyű dolga. Nem elég, hogy Max, a nagy mesélő örökségét kell cipelnie, de a gimis évek is megviselik. Mindennek a tetejébe egy esős szeptemberi napon megjelenik egy beszélő vízköpő, aki eszébe juttatja azt a másik világot, ahol kislányként járt. A hősök és gonosztevők világát, a vad utazásokét.

Moira átmegy a féktelen kalandok földjére, hogy másodszor is megjárja Alíz csodaországát, Oz királyságát, a többi legendát. Régi és új útitársak szegődnek mellé, megismerkedik egy olyan jóképű fiúval, amilyenek csak a mesékben vannak. Áthajózik néhány ősi krónikán, megharcol olyan szörnyekkel, amik ezeréves mítoszokból kúsznak elő.

Te, aki e sorokat olvasod, azt gondolod, hogy tudod, mi történik majd ezeken a vad lapokon… de hidd el nekem, még csak nem is sejted.

Benyák Zoltán még magasabbra emeli a tétet a Képtelen történet folytatásában. A fantázia sodrában a Féktelen történet szavai a főszereplővel együtt viszik az olvasót az elfeledett mesék birodalmába.
 



Benyák Zoltán Féktelen történet című regényével ismét visszarepít minket az írók képzeletének birodalmába. Ezúttal Max lányával, Moirával kalandozhatunk ismert és ismeretlen történetek szereplői között. Egy vegyes turné keretében egy bloggerünk elmondja a véleményét az első könyvről (Képtelen történet), négy bloggerünk pedig az új könyvet véleményezi. Természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

A történet az írók világának egyfajta keverékében játszódik. A feladat ezúttal az lesz, hogy a felsorolt szavak segítségével kitaláljátok, melyik regénysorozat világához is tartoznak. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni az adott regénysorozatok címét.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review