Namina Forna: Aranyló vér - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 aranyló vér Fantasy Maxim Kiadó naminaforna Young Adult
Namina Forna: Aranyló vér

Namina Forna: Aranyló vér

2021 aranyló vér Fantasy Maxim Kiadó naminaforna Young Adult
Rövid leírás:
A Maxim Könyvkiadó jóvoltából hazánkban is megjelent az Aranyló vér című YA fantasy kötet.

Blogturné Részletek



Kiadó:
 Maxim

Fordító: Béresi Csilla

Műfaj: Young adult fantasy

Terjedelem: 400 oldal

A tizenhat éves Deka félve várja a Próbát, ami el fogja dönteni, hogy befogadja-e a falu népe, hisz természetfeletti megérzései máris kiemelik a társai közül. Deka azért imádkozik, hogy vörös legyen a vére, de mivel az arannyá változik, sajnos tisztátalannak bizonyul. Ez azt jelenti, hogy a halálnál is rosszabb sors vár rá. Ekkor azonban megjelenik egy titokzatos hölgy, aki kiutat kínál neki: beállhat az alakik közé, a császár kizárólag lányokból álló seregébe. Az alakik mind ritka képességekkel megvert, csaknem halhatatlan lények, egyedül ők tudják elhárítani az országra rontó Halálsikolyok támadásait. Deka annyira vágyik az elfogadásra, hogy belemegy a veszedelmes ajánlatba, és otthagyja a szülőfaluját, az egyetlen közösséget, amit ismer. Miközben élete legnagyobb harcára készül, azzal kell szembesülnie, hogy a főváros magas falai között számos titok lakozik. Minden és mindenki másnak bizonyul, mint aminek látszik. Még maga Deka is.

 


A Maxim Könyvkiadó jóvoltából hazánkban is megjelent az Aranyló vér című YA fantasy kötet. Igazi kuriózum az ifjúsági könyvek között, Namina Forna Deka történetén keresztül mutatja be a rasszizmus káros következményeit, és hogy mire képes egy csapat erős nő, ha összefog. Tartsatok bloggereinkkel és játsszatok velünk, hogy esélyetek legyen megnyerni a kiadó által felajánlott könyvet.

Nyereményjáték

Szeretitek az erős női karaktereket? Mi is! Elhoztunk nektek négy csodás női szereplőt, minden állomáson vár rátok egy, a ti dolgotok pedig az, hogy az állomáson szereplő hősnő nevét beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő rubrikájába!
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review