Kae Westa - Főmarsall kisasszony - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Delta Vision Fantasy Kae Westa
Kae Westa - Főmarsall kisasszony

Kae Westa - Főmarsall kisasszony

2021 Delta Vision Fantasy Kae Westa
Rövid leírás:
Idén ősszel jelent meg Kae Westa negyedik regénye, a Főmarsall kisasszony, ami több világ, több istenség és több hős sorsát fűzi össze, miközben az ak

Blogturné Részletek


Kiadó:
  Delta Vision

Szerkesztő: Erdélyi István

Műfaj:  fantasy

Terjedelem: 772 oldal

Isteni kiválasztottnak lenni a létező legmagányosabb feladat – vagy mégsem? Egy sivatagi kultúra papnője. Az életadó úrnő páncélos lovagja. Száz világot látott, ötszáz éves hajós. Főmágus, aki négy egyház feje egy személyben. Egy törzsi betegségisten húga, egy budapesti mentőhelikopter-pilóta – valamint a halálisten seregeinek hadvezére. Más földek, más korok szülöttei, a maguk menedékében mégis szövetségesek. Sőt, barátok is, akik segítik egymást küldetéseikben, és megosztoznak a kiválasztottság keserédes terhein. De mi történik akkor, ha hívatlanul emelkedik közéjük valaki, aki hírből sem ismeri a bajtársiasságot? Rosenique St. Aidee sosem volt úrinő: sikátori patkányként a kikötőnegyed utcái nevelték fel. A makacssága viszi bele élete legőrültebb kalandjába, és csakis a túlélőösztöne hajtja végig rajta. Mihez kezdjen az irdatlan hatalommal, ha az a saját képére akarja formálni? Miként nőjön fel a feladataihoz, ha mind inkább a fejére idézi istene haragját? És hogy találja meg helyét a kiválasztottak soraiban, ha emellett önmagával is veszett harcot kell vívnia? Kae Westa negyedik regénye új távlatokat nyit a fantasztikum jól ismert keretei között: több világ, több istenség, több hős sorsát fűzi össze megannyi történetben, emlékezetes pillanatokkal adózva halandók és haláltalanok, áldottak és átkozottak, rendíthetetlenek és becsvágyók erőfeszítései előtt.
 




Idén ősszel jelent meg Kae Westa negyedik regénye, a Főmarsall kisasszony, ami több világ, több istenség és több hős sorsát fűzi össze, miközben az akciódús, érzelmes és romantikus pillanatokból sincs hiány.

A különleges regényt a Blogturné Klub bloggerei mutatják be megannyi extra állomással fűszerezve, és ha szerencsés vagy, meg is nyerheted a kötet egy példányát!

Nyereményjáték

A kötet írója, Kae Westa nem csak íróként, hanem fordítóként és szerkesztőként is tevékenykedik. A mostani játékunk során olyan könyvekből találtok idézeteket, amikben Kae íróként, fordítóként vagy szerkesztőként működött közre, a feladat pedig az, hogy beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába a könyv címét. Sok sikert! Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review