Sarah Penner - A méregkeverő patikárius - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Animus Kiadó Sarah Penner történelmi fikció
Sarah Penner - A méregkeverő patikárius

Sarah Penner - A méregkeverő patikárius

2021 Animus Kiadó Sarah Penner történelmi fikció
Rövid leírás:

Blogturné Részletek





Kiadó:Animus Kiadó

Fordító: Novák Petra

Műfaj:  történelmi fikció

Terjedelem: 367 oldal

A 18. századi London szűk sikátorainak mélyén egy titkos kis patika körül különös vevőkör alakul. Városszerte azt rebesgetik, hogy a titokzatos Nella gyógykészítménynek álcázott mérgeket árul olyan kétségbeesett nőknek, akik mindenáron meg akarnak szabadulni az életüket megkeserítő férfiaktól. A patikáriust azonban veszélybe sodorja legújabb vevője, egy tizenkét éves, koravén kislány, akinek végzetes hibája olyan események láncolatát indítja el, amelyek a következő évszázadokra is kihatnak. Eközben napjaink Londonjában egy önjelölt történészkutató, Caroline Parcewell a tizedik házassági évfordulóját tölti magányosan, saját démonai elől menekülve, amikor rábukkan egy apró fiolára, amely megoldhatja a kétszáz évvel ezelőtti gyilkosságok tisztázatlan ügyét. Caroline élete Nella sorsához hasonló, meglepő fordulatot vesz – és nem mindenki marad életben. A váratlan fordulatokkal és felejthetetlen karakterekkel teli történet a szerző első, mágikus realista regénye sötét titkokról, bosszúról, és arról, hogyan segíthetik egymást a nők akár több évszázad távlatából is.”



Az Animus Kiadó egy elfeledett és különleges történetet hozott el az olvasóknak Sarah Penner írónőtől. A méregkeverő patikárius több évszázad történetét meséli el három karakter nézőpontjából, rengeteg meglepő fordulattal. Tarts velünk te is Blogturné Klub négy bloggerével és ismerd meg a 18. századi Londont és azokat a titkokat, amiket a patikárius szekrénye rejt. 

A turné végén, ha jól válaszolsz a kérdésekre, neked is lehetőséged lesz megnyerni egy példány Sarah Penner különleges regényéből.

Nyereményjáték

Sarah Penner könyvében nagyon fontos szerepet kapnak a növények, amikkel gyógyíthatunk, de kellemetlen tüneteket is okozhatunk. A méregkeverő patikárius képes arra, hogy felismerje és alkalmazza a régi receptúrákat, amiknek első feltétele, hogy a növényeket felismerje. Most a te feladatod is az lesz, hogy felismerd a bloggerek bejegyzéseiben elrejtett növények fotóit. Ha ez elsőre nem menne, akkor segítenek a blogokon elhelyezett kiemelt betűk is! Akik helyesen választ adnak, azoknak a turné végén van esélyük megnyerni az Animus Kiadó által felajánlott regény egyik példányát. Játékra fel! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review