Stanisław Lem: Kiberiáda - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 sci-fi Stanisław Lem
Stanisław Lem: Kiberiáda

Stanisław Lem: Kiberiáda

2021 sci-fi Stanisław Lem
Rövid leírás:
Stanisław Lem sci-fi klasszikusa új kiadásban jelent meg a Móra Könyvkiadó gondozásában...

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
 Móra Könyvkiadó, 2021 
Műfaj: sci-fi
Terjedelem: 432 oldal

Fülszöveg: A nálunk igen népszerű író könyve a robotok világába visz – erre utal a könyv címe is. Délceg acéllovagok, szerelmes robotkirályfiak, nyikorgó vasremeték, elektronikus boszorkányok, okos és buta, hiú és szeszélyes számítógépek a hősei Stanisław Lem vidám és hátborzongató csúfondáros és poétikus meséinek. Ebben a kibernetikus csodavilágban zsarnok gépkirály csatázik holdbéli elektrosárkánnyal vagy algoritmikus fenevaddal, robotvitézek hajszolják kozmoszszerte a titokzatos, kocsonyás testű sápatagot, akiben az emberre ismerhetünk, s a két tudós robotmérnök varázslatos gépeket épít távoli csillagok királyai és zsiványai számára. Voltaire filozófiai meséinek modern utódai ezek a játékos, ironikus történetek. Tündérmese, legenda, pajzán novella, lovagregény, széphistória vagy pikareszk kaland tarka műfaj-álruhájában, humoros és groteszk ötletek tűzijátékának fényével világítják meg az atomkorszak filozófiai, társadalmi, tudományos és erkölcsi problémáit.


 

Stanisław Lem sci-fi klasszikusa új kiadásban jelent meg a Móra Könyvkiadó gondozásában, mi pedig kapva kaptunk az alkalmon, hogy közelebbről megismerkedjünk vele. Tartsatok három bloggerünkkel a robotok különleges világába, és nyerjétek meg a Kiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Ismerjük meg közelebbről Stanisław Lem műveit! Minden állomáson találtok egy-egy idézetet a lengyel szerzőtől, a ti dolgotok pedig, hogy a mű címét, ahonnan származik, beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review