Colleen Hoover - Regretting You - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Collen Hoover Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Colleen Hoover - Regretting You

Colleen Hoover - Regretting You

2021 Collen Hoover Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző jóvoltából hazánkban is megjelenik Colleen Hoover legújabb regénye, a Regretting you.

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
  Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Moldova Júlia

Műfaj:  romantikus

Terjedelem: 416 oldal

Fülszöveg:
HOGY SZEDD ÖSSZE A SZILÁNKOKAT,
HA NINCS RAGASZTÓ, AMI EGYBEN TARTJA?
Morgan Grant és tizenhat éves lánya, Clara, a legkevésbé sem szeretne hasonlítani egymásra.
Morgan elszántan meg akarja óvni a lányát attól, hogy ugyanazokat a hibákat kövesse el, mint ő maga: túl fiatalon teherbe essen és férjhez menjen. Morgannek akkor félre kellett tennie az álmait.
Clara nem akar anyja nyomdokaiba lépni. És az ő kiszámítható anyukájával amúgy sincs bennük semmi közös, fikarcnyi sem.
Harcos természetükkel és egymásnak ellentmondó céljaikkal Morgan és Clara rettentő nehezen tud együtt élni. Csak Chris tud békét hozni a családi otthonba, Morgan férje, Clara apukája, a család oszlopa. De ez a béke darabokra törik, mikor Chris karambolozik - tragikusan és sok kérdést felvetve. A szívet tépő és tartós következmények jóval túlnyúlnak Clarán és Morganen.
Morgan küszködik, hogy megint felépítsen mindent, ami összetört körülöttük, és végül annál talál vigaszra, akitől a legkevésbé várná. Közben Clara egy olyan fiú felé fordul, akitől eltiltották. Minden egyes nap újabb titok, neheztelés, félreértés választja el anyát és lányát. Már-már annyira, hogy talán lehetetlen visszatalálniuk egymáshoz.



A Könyvmolyképző jóvoltából hazánkban is megjelenik Colleen Hoover legújabb regénye, a Regretting you. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják az anya-lánya páros generációkon átívelő, érzelmekkel teli történetét, melynek legnagyobb kérdése: vajon sikerül-e visszatalálniuk egymáshoz?
Tartsatok velünk, ismerjétek meg Morgan és Clara sztoriját, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.


Nyereményjáték

Mostani játékunk során Colleen Hoover hősnőié lesz a főszerep. Minden állomáson láthatjátok valamelyikük kissé hiányos nevét, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a meglévő betűk alapján kitalálni, kire gondolhattunk. Ha minden állomást teljesítettetek, esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review