Sigríður Hagalín Björnsdóttir: Szent szó - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Cser kiadó izland Sigríður Hagalín Björnsdóttir
Sigríður Hagalín Björnsdóttir: Szent szó

Sigríður Hagalín Björnsdóttir: Szent szó

2021 Cser kiadó izland Sigríður Hagalín Björnsdóttir
Rövid leírás:
Sigríður Hagalín Björnsdóttir izlandi írónő A sziget című regénnyel vált ismertté hazánkban. Új kötetében, a Szent szóban...

Blogturné Részletek

Kiadó: Cser Kiadó, 2021
Műfaj: regény
Terjedelem: 284 oldal

Fülszöveg: Egy fiatal nő, Edda eltűnik az otthonából, újszülött gyermeke mellől. A rendőrség tanácstalan, és a család a nő öccsét kéri meg, hogy keresse meg Eddát. A rejtély megoldásához egy idegen világban kell követnie a nő nyomait, és meg kell küzdenie a család nem mindennapi múltjával. A Szent szó szenvedélyekről és olvasásról, menekülésről és utazásokról és az emberi elme bámulatos labirintusáról szól.

Sigríður Hagalín Björnsdóttir az Izlandi Televízió újságírója. Első könyve, A sziget Európa-szerte komoly figyelmet keltett, és számos nyelven – így magyarul is – megjelent.

 


Sigríður Hagalín Björnsdóttir izlandi írónő A sziget című regénnyel vált ismertté hazánkban. Új kötetében, a Szent szóban egy eltűnt édesanya nyomába eredünk, de a puszta nyomozás mellett egy különleges lélektani utazásban is részünk lehet, melynek során egy nem mindennapi család történetét is megismerhetjük. Tartsatok négy bloggerünkkel, és nyerjétek meg a Cser Kiadó által felajánlott példányt!

Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban izlandi szerzők nyomába eredünk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a szerző nevét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.



a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review