Haszán Míra: Spicc/pipa - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 ifjúsági Móra Kiadó
Haszán Míra: Spicc/pipa

Haszán Míra: Spicc/pipa

2021 ifjúsági Móra Kiadó
Rövid leírás:
Haszán Míra regénye egy olyan fiatal lány történetét mutatja be, akinek minden vágya, hogy eltáncolhassa Mária hercegnő szerepét a Diótörőben.

Blogturné Részletek


Kiadó:  Móra Kiadó

Író: Haszán Míra

Műfaj:  ifjúsági regény

Terjedelem: 152 oldal

A 17 éves Réti Iza a balett megszállottja, hetedik éve a budapesti Balettintézet növendéke. Nagyanyja, a Kossuth-díjas prímabalerina a maga erőszakos módján űzi-hajtja unokáját, hogy sikeres táncossá váljon. Az álmodozó, maximalista Iza nagy vágya, hogy az új tanévben ő táncolhassa el Mária hercegnő szerepét A diótörőben a leghelyesebb fiúnövendék, Tomi partnereként. A lánynak azonban komoly kihívója akad új, szigorú, orosz mesternőjük lánya személyében. A mániákus bizonyításvágy lassan megroppantja Izát, és az önmagáról alkotott kép egyre jobban összekuszálódik benne…
 

Haszán Míra regénye egy olyan fiatal lány történetét mutatja be, akinek minden vágya, hogy eltáncolhassa Mária hercegnő szerepét a Diótörőben. A balett világa azonban sokszor kíméletlen, így komoly utat kell bejárnia ahhoz, hogy megtalálja önmagát és végre boldoggá váljon. Tartsatok velünk, ismerjétek meg Réti Iza történetét és légy az a szerencsés olvasónk, aki a blogturné végén megnyeri a kötet egy példányát. 

Nyereményjáték

Mivel a könyv főszereplője Réti Iza, a balett megszállottja, így ebben a játékban is az ilyen típusú daraboké lesz a főszerep. Minden állomáson találtok egy kérdést mely a balett világához kötődik. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni a választ. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

 

0 Reviews:

Post Your Review