Sven Nordqvist: A kobold karácsonyi titka - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 General Press gyerekkönyv gyermek- és ifjúsági irodalom mesekönyv
Sven Nordqvist: A kobold karácsonyi titka

Sven Nordqvist: A kobold karácsonyi titka

2021 General Press gyerekkönyv gyermek- és ifjúsági irodalom mesekönyv
Rövid leírás:
A népszerű svéd gyerekkönyvíró és illusztrátor, Sven Nordqvist aranyos karácsonyi mesekönyve garantáltan segít ráhangolódni az ünnepekre.

Blogturné Részletek



Kiadó:
 General Press

Fordító: Dobosi Beáta

Műfaj: Mesekönyv

Terjedelem: 32 oldal

A legszebb ünnep a karácsony – így gondolják ezt a koboldok is! Különösen Koboldapó várja már nagyon, hiszen ilyenkor minden évben egy tál kását készítenek ki az emberek, ezzel köszönve meg nekik egész éves munkájukat. Ám ezúttal az emberek el fogják felejteni, legalábbis a jövőbe látó Koboldanyó szerint. Ha pedig ez bekövetkezne, akkor Koboldapó nagyon mérges lenne. Az anyó tehát kieszel egy tervet, hogy titokban mégis megszerezze a kását…

 



A hazánkban is méltán népszerű svéd gyerekkönyvíró és illusztrátor, Sven Nordqvist aranyos karácsonyi mesekönyve garantáltan segít ráhangolódni az ünnepekre. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a General Press Kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

Nyereményjáték

Mostani játékunk során az egyes állomásokon egy-egy Sven Nordqvist könyv borítójának részletét találjátok. A feladat az, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok az adott blogon található könyv címét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a General Press Kiadó által felajánlott példány a könyvből! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 




a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review