Ellen Hopkins: Crank - A Szörny (Crank #1) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 drog Könyvmolyképző Vörös Pöttyös Young Adult
Ellen Hopkins: Crank - A Szörny (Crank #1)

Ellen Hopkins: Crank - A Szörny (Crank #1)

2021 drog Könyvmolyképző Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
  Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Guti Eszter

Műfaj:  verses, YA,

Terjedelem: 544 oldal

Kristina Snow tökéletes lánya a szüleinek: tehetséges, jó tanuló középiskolás, csendes, soha nincs vele gond. Aztán Kristina találkozik a szörnnyel: a kristállyal. Az eleinte vad eksztázisból hamar pokoli kínlódás lesz. A szörnyben Ellen Hopkins azt a viharos és megrázó kapcsolatot örökíti meg, ami Kristina (akit az írónő a saját lányáról mintázott) és a kristály, vagyis a rendkívül erős függőséget okozó drog, a metamfetamin között alakul ki.

Kristina akkor találkozik először a droggal, mikor a távol élő, problémás apját látogatja meg. Hatása alatt előhívja magából szexi alteregóját, Breet. Bree olyasmiket is meglép, amiket a jó kislány Kristina soha nem tenne.


A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Ellen Hopkins: Crank - A Szörny című regényét, mely 2004-es megjelenése óta számos díjat nyert, de ami még ennél is fontosabb, százak  életét mentette meg az őszinteségével. A szerző a regényben saját lánya küzdelmét meséli el a Szörnnyel, más néven a kristály nevű droggal. Kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

A játékunkban híres énekeseket kell felismernetek, akik sajnos valamilyen függőség kapcsán fiatalon,  értelmetlenül hunytak el.  A képek alapján  írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába a nevüket.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review