Hanna Jameson: Az utolsók - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 apokaliptikus Disztópia General Press krimi pszicho-thriller thriller
Hanna Jameson: Az utolsók

Hanna Jameson: Az utolsók

2021 apokaliptikus Disztópia General Press krimi pszicho-thriller thriller
Rövid leírás:
A General Pressnél jelent meg nemrég Hanna Jameson legújabb disztópikus pszichológiai thrillere!

Blogturné Részletek


Kiadó:
 General Press

Terjedelem: 432 oldal  

ISBN: 9789634525356 · Fordította: Nagy Mátyás

Műfaj: apokalipszis, disztópia, krimi, thriller

Jon Svájcban egy konferencia után épp a híreket böngészi a telefonján, amikor hirtelen egy sor borzasztó értesítést kap. Washingtont atomtámadás érte. Meg New Yorkot. Londont. Végül Berlint. Két hónappal később Jon és a hotelben maradt túlélők egy része próbálja fenntartani a civilizációnak legalább valamiféle látszatát. Amikor egy kislány holttestére bukkannak, a férfi elhatározza, hogy a titokzatos haláleset végére jár, az igazságkeresése azonban hamarosan megszállottsággá válik…
 

A General Pressnél jelent meg nemrég Hanna Jameson legújabb disztópikus pszichológiai thrillere! Történetünk Svájcban játszódik, ahol egy konferencia résztvevői megtudják, hogy több nagyvárost atomtámadás ér. Két hónappal később Jon és néhány túlélő igyekszik fenntartani a normális élet látszatát. Tartsatok bloggereinkkel, ismerkedjetek meg a túlélők történetével, és ne felejtsetek el velünk játszani, ugyanis a turnénk végén egy szerencsés olvasónk meg fogja nyerni Az utolsók című könyvet!

Nyereményjáték

Mindannyian ismerünk olyan történeteket, amiben néhányan igyekeznek túlélni a mindennapokat. Az egyes állomásokon épp ilyen disztópikus thrillerekből olvashattok idézeteket, és az lesz a dolgotok, hogy kitaláljátok a könyvek címeit. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review