Heike Faller: 100 felejthetetlen pillanat - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
100 felejthetetlen pillanat 2020 Heike Faller Partvonal Kiadó Valerio Vidali
Heike Faller: 100 felejthetetlen pillanat

Heike Faller: 100 felejthetetlen pillanat

100 felejthetetlen pillanat 2020 Heike Faller Partvonal Kiadó Valerio Vidali
Rövid leírás:
A Partvonal Kiadó jóvoltából jelent meg idén a 100 felejthetetlen pillanat, melyet te is megnyerhetsz, ha a Blogturné klubbal játszol!

Blogturné Részletek



Kiadó: Partvonal Kiadó

Fordító: Novák Petra

Műfaj: ajándékkönyv

Terjedelem: 200 oldal

Mit tanít az élet, ha az ember hároméves? Vagy huszonegy? Negyvenöt? Hatvanöt? Vagy akár nyolcvannál is több? Ebben a gyönyörűen illusztrált könyvben az olvasó oldalról oldalra, évről évre követheti végig az emberi élet állomásait, amelyek között szerepel rengeteg élmény, apró hétköznapi csoda, öröm és bánat egyaránt.
 



A Partvonal Kiadó jóvoltából egy nagyon különleges könyv jelent meg az év végén, mely egy egész emberi életet ölel fel, ugyanis 0-tól 100 éves korig minden évhez egy gondolatot, felismerést vagy érzést társít, miközben elgondolkodtat magáról az életről is. Tartsatok bloggereinkkel, játsszatok velünk, és nyerjétek meg ti is ezt a különlegesen illusztrált egyedi kötetet!

Nyereményjáték

Mivel a 100 felejthetetlen pillanatban nagy szerepet kap az életkor, ezért mostani játékunkban életkorokkal kapcsolatos kérdésekre kell válaszolnotok. A feladatotok csupán annyi, hogy találjátok ki a helyes megoldást, mely minden esetben egy kétjegyű szám, és ezt írjátok be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába!
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review