W. Bruce Cameron - Egy kutya ígérete - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Könyvmolyképző Kiadó W. Bruce Cameron
W. Bruce Cameron - Egy kutya ígérete

W. Bruce Cameron - Egy kutya ígérete

2020 Könyvmolyképző Kiadó W. Bruce Cameron
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Bosnyák Gabriella

Terjedelem: 420 oldal

Néha a kutyáknak is szükségük van egy társra. Az Egy kutya négy élete és az Egy kutya négy útja című könyvekben már találkozhattunk Bailey-vel. Ezúttal Lacey, egy másik, igencsak különleges kutya szegődik társául, aki több életen keresztül segít Bailey-nek beváltani az ígéretét. Ez a bájos, bölcs négylábú örömet, nevetést és megnyugvást hoz az élet kikerülhetetlen akadályaival szembekerülő család életébe. A két felejthetetlen kutya szeretete és odaadása megmutatja, micsoda erő rejlik a reményben, az igazságban és a végtelen hűségben. A díjnyertes szerző, W. Bruce Cameron megindító regénye.
 



Bailey újra visszatért! Már megjelent az Egy kutya ígérete kötet, amiben az imádott kutyus ismét újjászületik, és ezúttal a szerelem is rátalál. Kövesd velünk végig a blogturnét, és ismerd meg W. Bruce Cameron könyvét. Sőt, ha szerencsés vagy, meg is nyerheted a regény egy példányát.

Nyereményjáték

A sorozat első két részéből nagy sikerű film készült, amit a hazai mozik is bemutattak. A képeken a filmekből találtok képeket, a feladatotok pedig hogy beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy mi a képen látható színész neve. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review