Adriana Locke: Crank - A kurblis - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 erotikus Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó romantikus Rubin pöttyös
Adriana Locke: Crank - A kurblis

Adriana Locke: Crank - A kurblis

2020 erotikus Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:
Nemrég jelent meg a Könyvmolyképző kiadónál Adriana Locke fülledt hangvételű romantikus-erotikus regénye.

Blogturné Részletek



Kiadó:
 Könyvmolyképző

Fordító: Sereg Judit

Műfaj: romantikus, erotikus

Terjedelem: 368 oldal

Vajon mit lehet tenni, ha olyan pasiba zúgsz bele, aki nem akar viszontszeretni? Amikor Walker Gibson először ránéz, még mielőtt észrevenné imádott kocsiján a horpadást, amit Sienna – véletlenül vagy talán nem annyira véletlenül – okozott, a lány már tudja, hogy nagy bajban van. De nem a betört fényszóró vagy a behorpadt hűtőrács jelenti az igazi problémát, hanem a bűnre csábító pasi az orra előtt. Itt ez a kisvárosi autószerelő, aki mogorva. Goromba. A bőréről motorolaj és benzin szaga árad. Sienna maga sem tudja, miért olyan őrjítő ez, de az biztos, hogy ha csak intene a csavarkulcsával, ő már az ölébe is hullana. És tudja, hogy a férfi is vágyik rá. Érzi, amikor megérinti. És megbizonyosodik róla, amikor a szerelőműhely falához szorítja. Ott rejtőzik a mélybarna szempárban, amikor úgy néz rá, mintha Sienna lenne minden, amire valaha is vágyott. De akkor mégis miért habozik? A kocsi széttörése csak az első hiba, amit elkövetnek; a végső igazság felforgatja Sienna világát. Darabokra tört szívére csak egy dolog jelenthet gyógyírt: a férfi szerelme, aki nem engedheti meg magának, hogy viszontszeresse.


Nemrég jelent meg a Könyvmolyképző kiadónál Adriana Locke fülledt hangvételű romantikus-erotikus regénye. Miután Sienna egy baseball ütővel behorpasztja Walker kocsiját, elszegődik a férfi szerelőműhelyébe dolgozni, hogy ledolgozza a tartozását… persze igazából csak szeretne a férfi közelében maradni. Vajon sikerül behálóznia a nagyon dögös, de mogorva autószerelőt? Tartsatok velünk a blogturnén, és ne feledjétek, hogy a turné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a könyvet!

Nyereményjáték

Mivel főszerelőnk egy autószerelőbe esik bele, úgy gondoltuk, hogy olyan könyveket kell keresnetek nekünk, amelyekben szintén van autószerelő karakter! Minden állomáson találtok egy fülszövegrészletet, és a rafflecopter megfelelő mezőjébe be kell írnotok a keresett könyv CÍMÉT! Jó címvadászatot! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review