5 ​perces Verdák-történetek – 12 száguldó mese Villám McQueennel - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 gyermekkönyv Kolibri Kiadó mesekönyv
5 ​perces Verdák-történetek – 12 száguldó mese Villám McQueennel

5 ​perces Verdák-történetek – 12 száguldó mese Villám McQueennel

2020 gyermekkönyv Kolibri Kiadó mesekönyv
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó legújabb kötetében 12 rövid történet erejéig ismét találkozhatunk kedvenc verdáinkkal,és elkísérhetjük őket egy-egy izgalmas kalandra.

Blogturné Részletek





Kiadó: Kolibri Kiadó, 2020

Fordító: Bárdos Zsuzsanna

Műfaj: mesekönyv

Terjedelem: 192 oldal

Éld át a mesés pillanatokat Villámmal, Matukával, Cruzzal és barátaikkal! Olvasd el mindhárom film történetét, és a haverdák legújabb kalandjait, amelyek turbósebességbe kapcsolják a fantáziádat! Felkészültél? Vigyázz, kész, rajt!

 


A Kolibri Kiadó legújabb kötetében 12 rövid történet erejéig ismét találkozhatunk kedvenc verdáinkkal, és elkísérhetjük őket egy-egy izgalmas kalandra. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

Nyereményjáték

Mostani játékunk során természetesen kedvenc verdáinké lesz a főszerep. Az állomásokon a mese egy-egy szereplőjéről találhattok képet, a feladat pedig az, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok az adott blogon található karakter nevét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Kolibri Kiadó által felajánlott példány a könyvből! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

0 Reviews:

Post Your Review