Szaszkó Gabriella: Késő március (MidLife Crisis #2) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Dream Válogatás felnőtt Maxim Kiadó realista
Szaszkó Gabriella: Késő március  (MidLife Crisis #2)

Szaszkó Gabriella: Késő március (MidLife Crisis #2)

2020 Dream Válogatás felnőtt Maxim Kiadó realista
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
Maxim Könyvkiadó

Műfaj: felnőtt, kortárs, realista

Terjedelem: 400 oldal

Josh és Anna újra furcsa álmokat lát. Előző, közös négy évük legrosszabb pillanatai élénken elevenednek meg előttük, miközben egész Európán átívelő utazásra indulnak közösen a zenekarral. A párral az elmúlt négy évben megfordult a világ. Josh Westberg befutott zenész lett, világkörüli turnékra jár. Annával közösen kezdtek új életet Londonban. A lány azonban korántsem boldog, úgy érkezik meg az amszterdami repülőtérre, hogy szünetet akar tartani a kapcsolatukban. A világhírnév nehézségei, Anna korábbi fájdalmai mind-mind lenyomatot képeznek a megcsalásra épült, nehezen kialakult párkapcsolaton. Úgy fest, Anna félelmeire Európa csodás helyszínei sem hozhatnak gyógyírt. De vajon ki áll az új álmok hátterében, ami csak a rosszra emlékezteti a párt? Lehetséges-e boldog párkapcsolatot építeni egy tönkretett házasság romjain? Milyen hátrányokból indul egy kapcsolat, amely megcsaláson alapul? Van-e esélye Annának is megtalálnia önmagát, vagy neki már csak az a szerep juthat, hogy egy sikeres férfi támogatója legyen?


A Maxim Könyvkiadónál jelent meg Szaszkó Gabriella duológiájának, a MidLife Crisisnek második része a Késő március. Ha kíváncsi vagy, hogyan alakul a világsztár Josh és  kedvese, Anna története, kövesd végig a blogturné állomásait, és ha szerencséd lesz meg is nyerheted a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet!

Nyereményjáték

A regényt olvasva gyönyörű európai városokba látogathatunk, melyeket mindenképp érdemes felkeresni. Minden állomáson kiemelt betűket keressetek,  helyes sorrendbe állítva egy-egy városnevet kaptok, ezt kell beírnotok a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Az értesítő levél megküldése után a nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review