Camryn Garrett: Pozitív - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Camryn Garrett Dream Válogatás Maxim Kiadó Pozitív
Camryn Garrett: Pozitív

Camryn Garrett: Pozitív

2020 Camryn Garrett Dream Válogatás Maxim Kiadó Pozitív
Rövid leírás:
Camryn Garrette első regény egy HIV-pozitív lány történetét meséli el, melyet ti is megnyerhettek, ha velünk játszatok.

Blogturné RészletekKiadó: Maxim Kiadó

Fordító: Béresi Csilla

Műfaj: YA, romantikus

Terjedelem: 384 oldal

Egy ​nem túl megértő közösségben nincs könnyű dolga egy HIV-pozitív tininek. Meg kell küzdenie a félelmeivel, önmaga és a betegsége felvállalásával, valamint el kell fogadnia önmagát, főleg akkor, amikor életében először szerelmes lesz. Simone Garcia-Hampton új iskolába kezd járni, és ezúttal minden más. Igaz barátokat szerez, ismertté válik, mint a suli színdarabjának rendezője, és flörtöl Milesszal, a fiúval, akitől minden alkalommal elolvad, amikor csak meglátja. Az utolsó, amire vágyik, hogy kiderüljön, hogy HIV-pozitív, mivel legutóbb… hát, legutóbb elég csúnyán alakultak a dolgok. A betegségét egyszerű kordában tartani, de folyamatosan titkolni az egészet közel sem annyira. Ahogyan Simone és Miles egyre jobban összemelegednek – amikor már jóval többről van szó, mint a félénk kis csókokról –, a lány olyan nyugtalanságot kezd érezni, ami aggasztóbb, mint a gyomrában repkedő pillangók. Tudja, hogy el kell mondania a fiúnak, hogy pozitív, főleg ha a szexig jutnak a dolgok köztük, de halálra rémíti a gondolat, hogy Miles vajon hogyan reagál majd. Aztán talál egy névtelen cetlit a suliszekrényében: „Tudom, hogy HIV-fertőzött vagy. Hálaadásig van időd szakítani Milesszal. Különben mindenki más is tudni fogja.” Simone ezután is ösztönösen meg akarja óvni a titkát, de ahogyan egyre jobban látja, mennyi előítélet és félelem járja át a környezetében lévő embereket, elgondolkodik rajta, hogy vajon nem-e az az egyetlen módja annak, hogy feléjük emelkedjen, ha szembenéz a gyűlölködőkkel, és kiáll magáért…Camryn Garrett neve egyelőre még nem cseng ismerősen a magyar olvasóknak, de a Maxim Kiadó jóvoltából most végre itthon is megjelent a szerző világhírű regénye, a Pozitív, mely nagyon nehéz témát dolgoz fel. A történet főhőse, Simone ugyanis HIV-pozitív, melyet nemcsak diáktársai, de újdonsült szerelme elől is eltitkolja. A könyvből most ti is nyerhettek egy példányt, ha bloggereinkkel tartotok, és játszatok is velünk!

Nyereményjáték

Mivel a Pozitív történetében fontos szerepet kap egy betegség, ezért a mostani játékunkban olyan regényeket kell felismernetek, amelyekben szintén kiemelt szerepet kap valamilyen testi vagy mentális betegség. A ti feladatotok mindössze annyi lesz, hogy a blogokon található leírás alapján kitaláljátok, hogy melyik regényre gondoltunk, és a helyes megoldást beírjátok a Rafflecopter dobozba.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review