Disney ​– 5 perces történetek hősies lányokról - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Disney Kolibri Kiadó mesekönyv
Disney ​– 5 perces történetek hősies lányokról

Disney ​– 5 perces történetek hősies lányokról

2020 Disney Kolibri Kiadó mesekönyv
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent az 5 perces történetek legújabb kötete, melyben ezúttal a hősies lányoké a főszerep.

Blogturné Részletek


Kiadó:
Kolibri Kiadó

Fordító: Horváth M. Zsanett

Műfaj: mese

Terjedelem: 192 oldal

Fülszöveg:
Vágj bele egy új kalandba kedvenc Disney- és Pixar-szereplőiddel! Lovagold meg a hullámokat Lilóval, bújócskázz Vaianával, és csípd nyakon a rosszfiúkat Judy Hopsszal! Öt perc alatt elolvashatod a történeteket – akár elalvás előtt, akár egy közös meséléshez, amikor csak szeretnéd!

A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent az 5 perces történetek legújabb kötete, melyben ezúttal a hősies lányoké a főszerep. Tartsatok velünk, ismerjétek meg a Disney és Pixar mesék bátor hősnőit, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.

Nyereményjáték

A Disney mesék során számtalan bátor hősnőt ismerhettünk már meg. mostani játékunk során pedig övéké lesz a főszerep. Minden állomáson láthattok egy-egy képet, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, kit ábrázol, és a nevét beírni a rafflcopter doboz megfelelő mezőjébe.
Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.


 

0 Reviews:

Post Your Review